powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Πήρε Ναϊνγκολαν και Σανάμπρια και έδωσε Μπράντλεϊ και Ταχτσίδη

Η Ρόμα τους πουλά και τους αγοράζει, όπως φαίνεται, με τις μεταγραφικές κινήσεις της αυτόν τον Ιανουάριο.


Η Ρόμα πριν 2 ημέρες απέκτησε τον μέσο της Κάλιαρι, Ράτζα Ναϊνγκολάν, μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Η Ρόμα προθυμοποιήθηκε να πληρώσει 3 εκατομμύρια για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και με οψιόν αγοράς 6 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του.

Ένας ακόμα μεταγραφικός στόχος επιτεύχθηκε για την Ρόμα που κοίταξε στις ακαδημίες της Μπαρσελόνα, και απέκτησε τον 17χρονο επιθετικό Αντόνιο Σανάμπρια για να τον χρησιμοποιήσει στο μέλλον, καθώς από την στιγμή που η Ρόμα δεν έχει θέση για άλλους ξένους θα τον στείλει δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα της Σέριε Α.

Και αφού η Ρόμα πήρε κάποιους παίκτες, έπρεπε να δώσει κιόλας. Από την στιγμή που η πρόταση για δανεισμό του Παναγιώτη Ταχτσίδη ήταν δελεαστική, η Ρόμα τον άφησε να φύγει μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Παναγιώτης εντάχθηκε στην ομάδα της Τορίνο και έχει αρχίσει ήδη προπονήσεις.

Μετά τον Ταχτσίδη σειρά είχε και ο Μίχαελ Μπράντλεϊ, μόνο που αυτός πωλήθηκε έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα του Τορόντο, με την τελευταία να το δεσμεύει με 6ετές συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ