powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ασταμάτητος ο Πάρκερ, ήττα για τους Pacers.


Ο Τόνι Πάρκερ έκανε ό,τι ήθελε στον αγώνα με τους Mavericks οπου ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά και έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 112-90.


Οι San Antonio Spurs ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο των Dallas Mavericks με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόνι Πάρκερ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη καλού περιφερειακού αμυντικού και σταμάτησε στους 25 πόντους και στις 7 ασίστ. Ο Ιταλός Μάρκο Μπελινέλι πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής λόγο της απουσίας του Τζινόμπιλι και πέτυχε 17 πόντους. Στους 16 πόντους έμεινε ο Τιμ Ντάνκαν που είχε 16 πόντους ενώ κατέβασε 13 ριμπάουντ. Για τους Mavericks ο Μόντα Έλις είχε 21 πόντους και ο Βίνς Κάρτερ 14 ενώ σε πολύ κακό βράδυ βρέθηκε ο Νοβίτσκι που πέτυχε μόλις 8 πόντους με 3/14 σουτ.


"Κάρφωσε" την πρώην ομάδα του ο Χάουαρντ

O Ντουάιτ Χάουαρντ αντιμετώπισε για δεύτερη φορά φέτος την πρώην ομάδα του, τους Lakers. O "Superman" πέτυχε 20 πόντους και κατέβασε 13 ριμπάουντ και βοήθησε στην νίκη των Ρόκετς με 113-99. Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν καθοριστικός αφού πέτυχε 38 πόντους ενώ στην τρίτη μόνο περίοδο πέτυχε 17. Απο την ομάδα των Lakers ξεχώρισαν οι Γκασόλ που πέτυχε 21 πόντους και ο Νίκ Γιάνγκ με 25 πόντους.


Ξέσπασαν στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Blazers

Οι Trail Blazers έπαιξαν άσχημο μπάσκετ για τρεις περιόδους αλλα τελικά ξέσπασαν στην τέταρτη περίοδο με επιμέρους σκορ 39-19 και επικράτησαν των Magic. Ο Όλντριτζ πέτυχε 36 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ ενώ ο Νίκολας Μπατούμ πέτυχε ένα ακόμα τριπλ ντάμπλ (14 πόντοι, 14 ασίστ, 10 ριμπάουντ). Ο Afflalo πέτυχε 22 πόντους για τους Magic.


Τέλος το σερί των Warriors

Το σερί των 10 νικών των Warriors σταμάτησε στο Μπρούκλιν. Οι Nets επικράτησαν με 102-98 χωρίς μάλιστα τους Williams και Lopez που είναι τραυματίες. Οι 34 πόντοι που πέτυχε ο Curry και οι 20 του David Lee δεν ήταν αρκετοί για του Warriors αφού ο Johnson ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής για τους Nets πετυχαίνοντας 27 πόντους. Το Golden State προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο μέχρι και με 16 πόντους, όμως οι καλές άμυνες των Nets και το επιμέρους σκορ 37-22 στην τρίτη περίοδο ανέτρεψε τα δεδομένα και έδωσε την νίκη στην ομάδα του Μπρούκλιν.


Τα υπόλοιπα

Οι Clippers κέρδισαν τους Boston Celtics με 111-105 με τον Blake Griffin να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι (29 πόντοι, 8 ασίστ, 6 ριμπάουντ) και να πετυχαίνει ένα απίστευτο κάρφωμα. Σπουδαία νίκη με 97-87 πήραν οι Hawks απέναντι στους Pacers με τον Άντιτς να πετυχαίνει 16 πόντους ενώ για τους Pacers ξεχώρισε ο Paul George με 28 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο κρίθηκε ο αγώνα των Timberwolves με τους Suns με τον Gerald Green να δίνει την νίκη στην ομάδα του με 104-103 με Buzzer Beater 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Καρδιοχτύπησαν οι Wizards που είδαν μια διαφορά 26 πόντων να μειώνεται στους 4 όμως τελικά πήραν την νίκη με 102-96 εναντίων των Pelicans. Οι Raptors ξέσπασαν στους Pistons και κέρδισαν με 112-91.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ