powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Εύκολα Μπαρσελόνα και Ατλέτικο

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρσελόνα εν όψη του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Ατλέτικο μόλις κλείδωσε το ματς ηρέμησε και έκανε εξοικονόμηση δυνάμεων.


Η Μπαρσελόνα μπήκε στο παιχνίδι με το δεξί, του Αντριάνο, καθώς με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Οι «Μπλαουγκράνα» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τον Μέσι και τον Πέδρο να σημαδεύουν τα 2 κάθετα δοκάρια της Βαγιεκάνο. Στο 37' έπρεπε να φτάσει το παιχνίδι για να ξαναδούμε γκολ, αυτή την φορά ο Λιονέλ Μέσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, η Μπάρσα δημιουργούσε και εκτελούσε. Στο 53' ο Αλέξις έκανε το 3-0 και 3 λεπτά αργότερα ο Πέδρο ανέβασε τον πήχη. Το 5-0 έκανε ο Μέσι στο 68' και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Νέιμαρ στο 89', ο οποίος με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του πορτιέρο της Ράγιο για το τελικό 6-0.

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο με το επιβλητικό 3-0 επί της Βαγιαδολίδ. Οι Μαδριλένοι μπήκαν στο παιχνίδι για τους 3 βαθμούς και το κατάφεραν ήδη από το πρώτο 5λεπτο. Πρώτος ήταν ο Ραούλ Γκαρσία που άνοιξε τον λογαριασμό για την Ατλέτικο και 1 λεπτό αργότερα ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας, 2 γκολ, στην ομάδα του.

Το παιχνίδι κύλησε με την Ατλέτικο να κάνει πραγματική οικονομία δυνάμεων μιας που θα την χρειαστεί. Σε χαλαρούς ρυθμούς λοιπόν ήρθε στο 74' και ένα 3ο γκολ από τον Γκοντίν για να κλείσει όμορφα το απόγευμα των «Ροχιμπλάνκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ