powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τρία δυνατά σημεία από «mpampa»

Παίζουμε με Γρανάδα, Λάτσιο και Έβερτον στο κουπόνι της Κυριακής.


Γρανάδα - Μπέτις: Σε πολύ μεγάλα επίπεδα βρίσκετε ο Άσσος της Γρανάδα, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Η Μπέτις είναι φανερό ότι έχει χάσει τον έλεγχο και κατρακυλάει έχοντας το ένα αρνητικό αποτέλεσμα μετά το άλλο. Η Γρανάδα μέσα στην έδρα της μπορεί να πάρει την νίκη από την «ανύπαρκτη» Μπέτις και να ξεκολλήσει από το όριο του υποβιβασμού.

Πρόγνωση: Το παιχνίδι γέρνει λόγο έδρας και κατάστασης της ομάδας προς την Γρανάδα, άρα ΆΣΣΟΣ.

Κατάνια - Λάτσιο: Η Κατάνια έχει πιάσει πάτο, είναι ίσως η τελευταία της ευκαιρία για να ανακάμψει αλλά το θέμα είναι αν μπορεί. Έχει προσθέσει 3 ισοπαλίες στα 3 τελευταία παιχνίδια αλλά η Λάτσιο έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Πολύ δυνατό το διπλό στην αναμέτρηση καθώς θα το βρούμε σε πολύ μεγάλες αποδόσεις.

Πρόγνωση: Η Λάτσιο εύκολα η δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι, άρα ΔΙΠΛΌ.

Έβερτον - Σουόνσι: Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί η φόρμα των 2 ομάδων μιλάει από μόνη της. Η Έβερτον έχει χάσει μόνο 1 από τα 12 παιχνίδια που έδωσε στο σπίτι της και έχει φέρει ισοπαλία στα 3 από αυτά και μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που έχει πολύ δυνατές ομάδες. Η Σουόνσι δεν λέει και πολλά τον τελευταίο καιρό. Επαναπαύεται στην θέση της και απλά περιμένει τις ευκαιρίες για να τις εκμεταλλευτεί.

Πρόγνωση: Δεν χάνει την ευκαιρία να παραμείνει σε θέση ισχύος για Ευρώπη η Έβερτον, άρα ΆΣΣΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ