powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Και τα «Διπλά» συνεχίζονται!!!

Το Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχιστεί από εκεί ακριβώς που το αφήσαμε, δηλαδή με τα «Διπλά».


Δύο παιχνίδια για τους «16» του Τσαμπιονς Λιγκ απόψε και θα ποντάρουμε και στους δύο τα μεγάλα φαβορί. Το ένα παιχνίδι είναι Ζενίτ - Μπορούσια Ντόρτμουντ και το άλλο Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ζενίτ - Μπορούσια Ντόρτμουντ:
Ένα παιχνίδι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, κάτι που σίγουρα επηρεάζει τους παίκτες της Μπορούσια να περάσουν εύκολα από την Ρωσία. Η Ντόρτμουντ δέχτηκε μια μεγάλη ήττα στο πρωτάθλημα από το Αμβούργο, αλλά το πρωτάθλημα για τους Γερμανούς είναι μια χαμένη υπόθεση. Εκεί που θα ποντάρουν οι φιλοξενούμενοι είναι στην κακή κατάσταση της Ζενίτ, μιας που στην Ρωσία έχουν διακοπή, αλλά και στην ξεκούραση των παικτών της. Η Ζενίτ μας έχει δείξει το πόσο δύσκολα σκοράρει και είναι αλήθεια πως πέρασε από «σπόντα» στην επόμενη φάση.

Πρόγνωση: Η Ντόρτμουντ το φαβορί, άρα Διπλό.

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα αλλά το κακό για αυτόν είναι το πόσο ανταγωνιστικές είναι οι ομάδες που αντιμετωπίζει. Η Μάντσεστερ από την άλλη πάει από το κακό στο χειρότερο, με τον Μόγιες να έχει μια τελευταία ευκαιρία να κερδίσει κάποιον τίτλο. Η κάκιστη κατάσταση της Μάντσεστερ μην σας ξεγελά όμως. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κρύβουν άσσους στο μανίκι τους, μιας που η φανέλα που φοράνε είναι πολύ βαριά. Το τεράστιο όπλο στην επίθεση του Ολυμπιακού χάθηκε και όπως φαίνεται ο αντικαταστάτης του δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να είναι μεγάλο το πλήγμα της επίθεσης. Ο Ρούνεϊ έρχεται στην Ελλάδα με άγριες διαθέσεις, καθώς μόλις ανανέωσε και πλέον έχει γράψει και σκοπεύει να γράψει ιστορία. Μην ξεχνάμε τον Φαν Πέρσι που πέτυχε και αυτός γκολ στην τελευταία νίκη της Γιουνάιτεντ και είναι σίγουρο πως ο Ρομπέρτο θα χρειαστεί να επέμβει αρκετές φορές.

Πρόγνωση: Η Φανέλα και η ποιότητα για Τσάμπιονς Λιγκ λέει Μάντσεστερ, άρα Διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ