powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Είναι βαριά η φανέλα !!

Τριάδα και σύστημα με καλές αποδόσεις ...

Μπορντό - Λοριάν 1 : Η Μπορντό καλύτερη ομάδα με δυνατή έδρα και ανάγκη για βαθμούς. Από την άλλη η Λοριάν ψάχνεται φέτος. Έχει αρκετές απουσίες και δεν κυνηγά απολύτως τίποτα. Επιλογή ο ΑΣΣΟΣ.

Ρειθ Ροβερς - Αλοα 1: Η Ρειθ έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής τον τελευταίο καιρό. Παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο και δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Αλοα, η οποία δεν μπορεί να βρει τα πατήματα της και τον καλό της εαυτό.Επιλογή ο ΑΣΣΟΣ.

Ολυμπιακός - Μαν. Γιουνάϊτεντ 2 : Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία εξαιρετική προσπάθεια μέχρι εδώ έχει δείξει καλά δείγματα γραφής και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε αρκετούς αγώνες ακόμη και αν έχασε. Μπορεί οι «Κόκκινοι διάβολοι» φέτος να μην θυμίζουν σε τίποτα τις παλαιότερες ομάδες του Σερ Αλεξ, όμως η φανέλα της United είναι βαριά,. έχει πολύ ποιοτικούς παίχτες και πολύ καλή παράδοση σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Απο την άλλη ο  Ολυμπιακός έχει χάσει τον καλύτερο του παίχτη (Μήτρογλου) και ένα πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που τον βοήθησε αρκετά τον Βαις. Επίσης δεν έχει στην διάθεση του λόγω τραυματισμών δύο βασικά στελέχη της ομάδας τον Σιόβα και τον Σαβιόλα. Ενώ η ομάδα του Μόγιες βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της και θα προσπαθήσει να πάρει από σήμερα την πρόκριση ώστε να αποδείξει ότι αυτή η ομάδα έχει ακόμη να δώσει στους οπαδούς της .Επιλογή το ΔΙΠΛΟ.

Σύστημα 4-5-6

Έξετερ - Γουίκομ 2 

Μάνσφιλντ - Μπέρι 2

Ζενίτ - Ντορτμουντ 1 

Τάμγουορθ - Τσέστερ 2 

Χέρεφορντ - Μάκσφιλντ 1

Σέντ Τζόνστον - Μάδεργουελ 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ