powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Οι Bucks διέλυσαν τους 76ers !!

Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο στην νίκη των Bucks (130-110)


Η Philadelphia ειδικά μετά τις κινήσεις που έκανε στο trade deadline αποδυναμώθηκε ακόμη πιο πολύ. Έδωσε τον καλύτερο της παίχτη (Evan Turner) και ένα ψηλό που έκανε πολύ σημαντικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι (Hawes). Από την άλλη πλευρά οι Bucks έκαναν έξυπνες κινήσεις δίνοντας δύο παίχτες που δεν χρησίμευαν ιδιαίτερα (Ridnour, Neal) παίρνοντας αντίστοιχα παίχτες που τουλάχιστον ο ένας από αυτούς μπορεί να προσφέρει αρκετά κατά τη διάρκεια του αγώνα (Sessions, Andrien).

Ο Γιάννης ήταν εξαιρετικός σε άλλο ένα παιχνίδι (13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 τάπες και 5 λάθη σε 29 λεπτά συμμετοχής). Κορυφαίοι για τα ελάφια ήταν ο O.J.Mayo (25 πόντος, 3 ασίστ) και ο Ersan Ilyasova (20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ). Ενώ καλός ήταν και ο νεοαποκτηθείς Ramon Sessions (16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Για τους Sixers κορυφαίος ήταν ο Thaddeus Young (28 πόντους, 7 ασίστ, 6 κλεψίματα) ενώ καλοί ήταν ο Tony Wroten (19 πόντους, 5 ασίστ), και ο Carter Williams (20 πόντους, 3 ασίστ 2 κλεψίματα). Αποδόσεις που αποδείχθηκαν μη ικανές ώστε να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα της Philadelphia.

Δείτε highlights του αγώνα στο video που ακολουθεί :




Δείτε την τρομερή εμφάνιση του O.J.Mayo (video) :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ