powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Και η Βλακεία καλά κρατεί ...

Άλλο ένα ρατσιστικό παραλήρημα ξέσπασε τις τελευταίες μέρες από ανεγκέφαλους !!

Ο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι και αυτός εξίσου ταλαντούχος, καθώς δείχνει το ταλέντο του στην D-League. Οι διοργανωτές του All Star Game του NBDL προσκάλεσαν τον Θανάση να πάρει μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων της Λίγκας. Ο Έλληνας guard ετοίμασε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα βάζοντας τον αδερφό του ως φυσικό εμπόδιο. Για να κάνει ακόμη πιο φαντασμαγορικό το show φόρεσε μία φανέλα η οποία έγραφε στο πίσω μέρος της ''Greak Freak Nation''.

Πολλοί ανίδεοι ξεκίνησαν αμέσως ρατσιστικό πόλεμο απέναντι στα δύο Ελληνόπουλα και τους κατηγόρησαν για ύβρη προς το Ελληνικό έθνος. Όμως, όπως είναι γνωστό ''Greek Freak'' ονομάζουν τον αδερφό του Γιάννη λόγω του μεγέθους του. Το ''Nation'' παγκοσμίως σημαίνει Έθνος όμως στο NBA δίνουν και άλλη έννοια στην συγκεκριμένη λέξη. Την έννοια μιας ομάδας φιλάθλων, πχ. Heat Nation, Lakers Nation.

Τα δύο αυτά παιδιά αγαπάνε την Ελλάδα πραγματικά και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτο το ήθος τους και αυτό το αμφισβητούν μόνο αυτοί που δεν τους ξέρουν.

Δείτε την εικόνα που ακολουθεί και θα καταλάβετε :



Μάλιστα ο Γιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε ''Απλά ντροπή''.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ