powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μπλαν: «Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την κατοχή»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λορέν Μπλαν, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι της ομάδας του με την Μπάγερν Λεβερκούζεν είπε ότι η ομάδα του έχει ως πρώτο στόχο την κατοχή.


Κόουτς, τι σας κάνει εντύπωση σχετικά με τον επιθετικό της Λεβερκούζεν Στέφαν Κίσλινγκ;
«Ο αριθμός των γκολ που πετυχαίνει!!! Είναι ένας πραγματικός επιθετικός, που βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή της επίθεσης. Είναι αλήθεια ότι έχει ορισμένες ομοιότητες με τον Ζλάταν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δούμε τα στατιστικά τους».

Αν αυτή η ομάδα έχει κάποια αδυναμία, αυτή είναι ίσως η άμυνα της...
Στην Μπάγερν έχουν την τάση να δέχονται πολλά γκολ από στημένες φάσεις. Όμως, αυτό δείχνει την δυνατότητα που έχουν στην επίθεση. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα μας, λαμβάνοντας τα ισχυρά και τα αδύναμα σημεία τους».

Το κλειδί για τον αγώνα είναι η ικανότητα του Ζλάταν στο σκοράρισμα;
«Όσο προχωράει αυτή η διοργάνωση, τόσο πιο δύσκολο είναι να σκοράρει. Ο Ζλάταν αγαπάει αυτά τα παιχνίδια, είναι ανταγωνιστής και τον εμπνέουν τα μεγάλα παιχνίδια. Οι αμυντικοί θα είναι σίγουρα πιο προσεκτικοί με αυτόν και θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν».

Ο Μάρκο Βεράτι(παίκτης της Παρί) δήλωσε:
«Εμείς θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο καλοί είναι οι αντίπαλοι μας. Αυτή θα είναι μια διαφορετική περίπτωση στην φάση των «16» απ' ότι πέρσι απέναντι στην Βαλένθια. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλύτερα τώρα και έχουμε αποκτήσει περισσότερη εμπειρία. Ακριβώς όπως η ομάδα, είμαι πολύ φιλόδοξος και γιαυτό έχουμε μια τόσο ισχυρή ομάδα. Για αυτό τον λόγο η μεταγραφή του Καμπάι είναι για εμάς πολύ θετικό νέο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ