powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μέρος της ευθύνης ανέλαβε ο Newey.

O Adrian Newey χωρίς να ξεφεύγει από την γραμμή της ομάδας έκανε την αυτοκριτική του για την απογοητευτική παρουσία της Red Bull στις χειμερινές δοκιμές στην Jerez.




Οι δηλώσεις του Newey στο Autosport :
"Αυτό που μας σταμάτησε στην Jerez, από τη δικιά μας μεριά, ήταν ένα πρόβλημα με το bodywork γύρω από την εξάτμιση που έπιανε φωτιά". 

"Ελπίζουμε ότι θα το έχουμε ξεπεράσει έγκαιρα για τις δοκιμές του Bahrain.Στην πραγματικότητα οφείλεται στην έλλειψη χρόνου. Ήταν κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε δει στο δυναμόμετρο, αν είχαμε καταφέρει να έχουμε έτοιμα όλα τα τμήματα πιο νωρίς.Οπότε νομίζω ότι αν είχαμε μια-δυο εβδομάδες ακόμα, όλα αυτά θα είχαν προκύψει στο δυναμόμετρο. Δυστυχώς προέκυψαν σε κοινή θέα."

Πέρα από την αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το μονοθέσιο ο Newey αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της μονάδος ισχύος

"Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν το αποτέλεσμα επιθετικής χωροθέτησης, αλλά νιώσαμε ότι θα έπρεπε να πάρουμε κάποια ρίσκα για να ελαχιστοποιήσουμε τις αεροδυναμικές απώλειες που προκύπτουν από τις μεγάλες απαιτήσεις για ψύξη.

Ο κινητήρας της Renault φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερα μεγάλες απαιτήσεις ψύξης. Ο καθένας από τους τρεις κατασκευαστές θα έχει διαφορετικό στόχο για το πόσο ζεστά θα είναι τα αέρια κατά την εισαγωγή τους και αυτός που μας έχει δώσει η Renault αποτελεί πρόκληση.

Θα προκύψουν διαφόρων ειδών πλεονεκτήματα αν τον φτάσουμε, αλλά δεν είναι εύκολο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ