powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Πρόταση 200 εκατ. ευρώ για τον Μέσι!


Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Μάντσεστερ Σίτι η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα 200 εκατ. ευρώ (!) για την απόκτηση του Αργεντίνου!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Σίτι για το καλοκαίρι και όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, οι «πολίτες» θα κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "El Confidencial", η Μάνστεστερ Σίτι θα καταθέσει επίσημη πρόταση που θα φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ (όση είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης του απο την Μπαρτσελόνα) ωστε να πείσει την Μπαρτσελόνα να παραχωρήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ στον παίκτη θα προσφέρει συμβόλαιο που θα ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Μέσι μπορεί να μπει και η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία είχε ενδιαφερθεί και το προηγούμενο καλοκαίρι. Μάλιστα δεν αποκλείεται για να εξοικονομήσουν χρήματα, να παραχωρήσουν τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Απο την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει με τον Μέσι για να βάλει τέλος στα σενάρια για πιθανή μεταγραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ