powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ηττήθηκε και μπήκε σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός.


Για δεύτερη φορά φέτος η Αρμάνι Μιλάνο «σκότωσε» τον Ολυμπιακό (86-88), αυτή την φορά στο ΣΕΦ και τον έβαλε σε περιπέτειες ακόμα και για την πρόκριση.


Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα και προηγήθηκαν με 10-0 αλλα οι παίκτες της Αρμάνι ξεκίνησαν να βρίσκουν ρυθμό ιδιαίτερα πίσω απο την γραμμή των 6,75 και μείωσαν σε 29-23 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου ενώ στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου ισοφάρισαν σε 31-31. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο και το ημίχρονο τελείωσε με την Αρμάνι να προηγείται με 47-50.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες ήταν πολύ κακοί στην άμυνα και στο 32' η Αρμάνι προηγήθηκε με 63-73. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τα έδωσε όλα και μείωσε στον ένα πόντο, ο Ντέιβιντ Μος απάντσε με τρίποντο έκανε το 76-80 αλλα ο Περπέρογλου έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό με 81-80 1 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα. Η Αρμάνι πήγε στο +4 με τρομερό τρίποντο του Λάνγκφορντ και ο Σλούκας μείωσε με τρίποντο στην εκπνοή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Στράτος Περπέρογλου με 22 πόντους, ενώ απο την Αρμάνι ξεχώρισε ο Λάνγκφορντ που πέτυχε 20 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ