powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Button: Mercedes και Williams τα φαβορί.

Σύμφωνα με τον Jenson Button η Mercedes και η Williams είναι οι ομάδες που θα κυριαρχήσουν στην έναρξη της νέας σεζόν στην Αυστραλία.

Η Mclaren τα πήγε πολύ καλά στις χειμερινές δοκιμές μέχρι την τελευταία βδομάδα όπου αντιμετώπισε χαμηλή απόδοση σε σχέση με τις άλλες ομάδες που έχουν κινητήρα Mercedes. O Button παραδέχτηκε ότι είναι πολύ νωρίς να προβλέψουμε το πού θα βρίσκεται η Mclaren στην κατάταξη, αλλά ο ίδιος δεν έχει ψευδαισθήσεις για το ποιος θα είναι στην κορυφή στο Albert Park.


«Οι δύο που θα ξεχωρίσω που είναι ισχυροί και συνεπείς είναι η Mercedes και η Williams. Νομίζω πως αυτήν την στιγμή αυτές οι δύο είναι που θα πρέπει να κερδίσουμε αυτήν την στιγμή. Εμείς δεν είχαμε αναβαθμίσεις στις δοκιμές, προσπαθήσαμε να τρέξουμε όπως θέλαμε αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω κάποιων προβλημάτων. Για να είμαι ειλικρινής αυτήν την στιγμή δεν ξέρω που ακριβώς βρισκόμαστε».

«Δεν ξέρουμε που θα βρισκόμαστε στην Αυστραλία για αυτό πρόκειται να είναι πολύ ενδιαφέρον για το πως θα κυλίσει ο αγώνας. Δεν νομίζω να γνωρίζουμε την κατάταξη τουλάχιστον πριν ολοκληρωθούν τρεις ή τέσσερις αγώνες και πάλι θα είναι εύκολο να αλλάξει καθώς έρχονται οι νέες αναβαθμίσεις».

Η Mclaren επανέρχεται στο 2014 μετά από την περσινή σεζόν που δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο μετά από 33 χρόνια. Αυτό προκάλεσε την επιστροφή του Ron Dennis στην ομάδα, με τον Button να αισθάνεται ότι η ομάδα είναι πιο δυνατή και έτοιμη να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Σε ερώτηση που έγινε στον Button για το αν το προσωπικό της ομάδας είναι σε εγρήγορση με την επιστροφή του Ron Dennis στην ομάδα απάντησε:

«Ναι και νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο. Είναι ένας αρκετά ασυνήθιστος χαρακτήρας ο Ron, έχω μεγάλο σεβασμό για ότι έχει κάνει στον αθλητισμό. Αυτή η ομάδα δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν ο Ron. Νομίζω ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι και αναμένουν με ενδιαφέρον την πρόκληση και δίνει περισσότερη εμπιστοσύνη μέσα στην ομάδα. Οπότε ναι η επιστροφή του στην ομάδα είναι σημαντική για το μέλλον της Mclaren».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ