powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

6 με 9 μήνες έξω ο Βαλντές.


Μεγάλος τραυματισμός από μια σχετικά εύκολη φάση για τον Βίκτορ Βαλντές, που «λύγισε» κατά την διάρκεια του αγώνα.



Στο χθεσινό παιχνίδι της Μπαρσελόνα με την Θέλτα, οι «Μπλαουγκράνα» έχασαν τον Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος σε στην προσπάθεια του να αποκρούσει πάτησε στραβά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο γόνατο.


Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να του δώσουν τα περαστικά τους, καθώς, επίσης και ο πρόεδρος της Μπαρσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Αναλυτικά τι είπαν στο Twitter τους:

Bartomeu (Twitter): «Ελπίζω ο Víctor να ανακάμψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έχει την πλήρη υποστήριξη του Συλλόγου. Πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα...»

Jonathan dos Santos (Twitter): «Εγώ και ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου. Καλή δύναμη τίγρη!» (ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον Valdes).

Pinto (Twitter): «Πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη με τον συμπαίκτη και φίλο μου Victor Valdes. Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να μην είναι πραγματικά σοβαρό».

Mascherano (Twitter): «Τίποτα για να γιορτάσουμε. Δύναμη Victor Valdes!»


Δυστυχώς για τον Βαλντές, μετά από τον τραυματισμό του, αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Φανέλα της Μπαρσελόνα. Επίσης, ο Βίκτορ δεν θα βρίσκεται στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας, μιας που αυτό πέφτει σε 3 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ