powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ράκιτιτς και Μπάκα «σκοτώνουν» την Ρεάλ


Σε 4 μέρες χάνει και τους 6 βαθμούς που μπορούσε να πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση (70 βαθμοί), πίσω από Ατλέτικο (73 βαθμοί) και Μπαρσελόνα (72 βαθμοί).



Την ήττα γνώρισε μέσα στο «Ραμόν Σάντες Πιθχουάν» με 2-1 μετά την εξαιρετική εμφάνιση των γηπεδούχων. Σίγουρα δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει το ποιος ήταν ο MVP της αναμέτρησης, καθώς ο Ράκιτιτς και ο Μπάκα έκαναν φοβερή δουλειά.

Η Ρεάλ προηγήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 14', όπου μετά από την εκτέλεση φάουλ, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της Σεβίλης. Ο Μπάκα όμως είχε άλλη άποψη και 5 λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο ίδιος, μετά από το τρομερό «Σομπρέρο» του Ράκιτιτς στον Πέπε και την φοβερή τελική του πάσα, τρύπησε τον Ντιέγκο Λόπεθ για το τελικό 2-1.

Σίγουρα τα ΜΜΕ της Ισπανίας θα έχουν πολύ δουλεία, ξεκινώντας από τον Ντιέγκο Λόπεθ και τον Κασίγιας, στην συνέχεια τον Κάρλο Αντσελότι και τέλος, στον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γράφει ιστορία, μένοντας πολύ κοντά στον τίτλο και αυτή την στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς βρίσκεται, μόνη, πρώτη στην βαθμολογία της Ισπανικής Λίγκα. Ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε και πάλι την λύση στους «Μαδριλένους», αυτή την φορά απέναντι στην Γρανάδα, όπου με δικό του τέρμα στο 63' χάρισε το τρίποντο της πρωτιάς.

Στην Βαρκελώνη είναι γιορτινό το κλίμα μετά την νίκη στο Clasico και αυτό έδειξε η ομάδα από το πρώτο λεπτό. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 6ο λεπτό από τον Νέιμαρ και ο Μέσι διπλασίασε τα τέρματα των «Μπλαουγκράνα» στο 30'. Το παιχνίδι κλείδωσε ο Νέιμαρ στο 67' γράφοντας το τελικό, Μπαρσελόνα - Θέλτα 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ