powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Το άκρως αντίθετο!

Η Εθνική νέων και ο Τσάνας κέρδισαν την Τουρκία στα προκριματικά του Euro, σε αντίθεση με τον Σάντος και την Εθνική Ελλάδος που γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Νότιος Κορέα.


Παλικαρίσια η Ελπίδες πήραν την νίκη απέναντι στην Τουρκία που τους έβαλε από την αρχή δύσκολα. Ίσως ο υπερβάλλοντας ζήλος, ίσως η απειρία, ίσως η κακιά η ώρα, άφησε την Εθνική νέων, από το 10', με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τριαναφυλλόπουλου. Ο Βασάλ εκτέλεσε σωστά το πέναλτι και έτσι οι Τούρκοι μπήκαν μπροστά στο σκορ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, 15 λεπτά αργότερα από την αποβολή του Τριαναφυλλόπουλου, ήρθε η σειρά του Κίτσιου, που τον τελευταίο καιρό την έχει την γκάφα στο τσεπάκι του. Η Εθνική μας κλήθηκε να ανατρέψει ένα παιχνίδι με 9 παίκτες. Ποιος αμφιβάλει όμως για τις δυνατότητες της;

Κανένας! Οι «μικροί» μας έκαναν υπερήφανους με την απίστευτη ανατροπή του σκορ. Στο 61' ο Καρέλης έφερε το παιχνίδι στα ίσα και την χαριστική βολή την έδωσε ο Μπουχαλάκης στο 89'. Μια πολύ σπουδαία νίκη που θα έχει αντίκτυπο και στην συνέχεια των ομίλων.

Ο όμιλος μας αυτή την στιγμή έχει ως εξής:
1.Πολωνία 15 (7)
2.Ελλάδα 12 (6)
3.Τουρκία 10 (6)
4.Σουηδία 10 (6)
5.Μάλτα 0 (7)Λ


Σε αντίθεση με την Εθνική νέων, η Εθνική αντρών απογοήτευσε με την εμφάνιση της. Αυτό που είδαμε απόψε δεν μας έδωσε και πολύ καλά στοιχεία εν' όψη του Mundial, αλλά άλλο είναι ένα φιλικό και άλλο ένα παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Εθνική μας δεν έπαιξε όπως περιμέναμε και τελικά έχασε, θέλοντας βέβαια αυτή η ήττα να μείνει απλά μια κακή παρένθεση.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το 18' με τον γκολ του Παρκ Τσου Γιανγκ. Τα τέρματα για τους Βορειοκορεάτες, διπλασίασε ο Μιν σον στον 55'.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ