powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Από το κακό στο χειρότερο και η Lotus

Νικ Τσέστερ «Από την στιγμή που θα αγωνιστούμε, θα χρειαστούμε 3 αγώνες για να είμαστε και πάλι όπως παλιά».


Δύσκολα φαίνονται τα πράγματα και για την Lotus που παλεύει για προλάβει τους πρώτους αγώνες της σεζόν. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και με τους νέους κανονισμούς έχουν γίνει ακόμα περισσότερα. Σίγουρα αναμένετε ένα συναρπαστηκό πρωτάθλημα.

Ο Τεχνικός διευθυντης της Lotus, Νικ Τσέστερ, επισημένει ότι η ομάδα θα μπορεί να βρίσκεται σε έναν κανονικό ρυθμό αγώνα, μετά το Μπαχρέιν. Η Lotus αυτή την στιγμή είναι το μονοθέσιο που προβληματίζει περισσότερο καθώς έχει τα περισσότερα προβλήματα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο grid. Η ομάδα ξέμεινε από χρόνο στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του Bahrain ο Τσέστερ δηλώνει πως περιμένει να βρίσκονται πίσω από τους διεκδικητές του τίτλου τους επόμενους μήνες αν η Renault μπορέσει να βρει κάποια λύση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νικ Τσέστερ:
«Όλα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την πρόοδο που έχουμε κάνει με τη Renault. Οι πρώτοι αγώνες θα είναι δύσκολοι. Μετά από τους 3 αγώνες θα είμαστε πολύ καλύτερη θέση. Εξαρτάτε από το πόσο γρήγορα θα γίνουν οι διορθώσεις της Renault.

Δεν νομίζω ότι είναι η έλλειψη κατανόησης (του κινητήρα της Renault), είναι η έλλειψη της λειτουργίας. Αντιλαμβανόμαστε τη μονάδα ισχύος, χρειαζόμαστε μόνο πολύ περισσότερα χιλιόμετρα. Στην Renault χρειάζονται περισσότερα χιλιόμετρα για να είναι σίγουροι ότι αντιλαμβάνονται την μονάδα ισχύος, που θα καλύψει τα πάντα που θέλουν, και θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι το σασί θα είναι αξιόπιστο για την απόσταση του αγώνα.

Με το ίδιο το σασί το επίπεδο πρόσφυσης δεν είναι πάρα πολύ κακό, ακόμα κι αν έχουμε χάσει λίγη κάθετη δύναμη. Τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι το πώς το σασί λειτουργεί με τη μονάδα ισχύος και πώς το σύστημα ανάκτησης ενέργειας λειτουργεί. Έτσι, υπάρχουν ορισμένες ανακολουθίες εκεί που καθιστούν πολύ δύσκολο για τον οδηγό να προβλέψουμε τι πρόκειται να αντιμετωπίσει, όταν φτάνει στη στροφή. Το σύστημα δεν κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα κάθε φορά, και αυτό ενοχλεί το οδηγό μας και χάνει πολύ χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ