powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Λίγα γκολ στον επαναληπτικό τελικό του Euro 2012 !!

Τριάδα με ρίσκο από φιλικά και U21...

Βέλγιο U21 - Σερβία U21 (1) : Το Βέλγιο στοχεύει στην νίκη ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Οι Σέρβοι έχουν πολλά προβλήματα με την απουσία του καλύτερου αμυντικού τους (Ναστασιτς) και δεν έχουν τους καλύτερους οιωνούς για να χτυπήσουν το ματς. Οι Βέλγοι έχουν την ποιότητα να πάρουν το παιχνίδι, πάμε με τον ΑΣΣΟ.

Αγγλία - Δανία Over 2.5 : Οι αποδόσεις στο over είναι τεράστιες αν πάρει κανείς τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων. Είναι ένα ματς που και οι μεν και οι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πράγματα. Οι Αγγλοι παίζουν στην έδρα τους και θα θελήσουν να μοιράσουν θέαμα στους φανατικούς οπαδούς που έχουν. Απο την άλλη πλευρά οι ομάδα της Δανίας δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα ποσότητα και έχει τον τρόπο να πετύχει και αυτή γκολ. Επιλογή το Over 2.5.

Ισπανία - Ιταλία Under 2.5 : Ντέρμπι δυο πολύ μεγάλων ονομάτων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αναμετρούνται απόψε σε φιλικό που διεξάγεται σε Ισπανικό έδαφος με τις δύο ομάδες να έχουν παίχτες με πάρα πολλές υποχρεώσεις σε Συλλογικό επίπεδο. Έτσι βγαίνουμε στο συμπέρασμα οτι θα γίνει ένα αρκετά κλειστό μάτς με λίγες φάσεις καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα. Επιλογή το Under 2.5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ