powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τάτα «Η ομάδα έχει ζωντάνια, υπερηφάνεια και θάρρος»


Ο Χεράρδο Μαρτίνο μίλησε μετά την προπόνηση στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα παιχνίδια. Μίλησε κυρίως για το κλίμα της ομάδας, για το μέλλον του ενώ αναφέρθηκε και για τους… αστέρες της Μάντσεστερ Σίτι. Ας δούμε τι δήλωσε συνοπτικά!
 


Οι δηλώσεις του Μαρτίνο:

«Αυτή η ομάδα είναι ζωντανή, έχει υπερηφάνεια, θάρρος, ξέρει πως να παίξει αυτά τα παιχνίδια. Δεν θα πάρω το ρίσκο να απορρίψω την Μπάρσα. Αγουέρο, Νασρί, Τουρέ, Σίλβα… Η Σίτι έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να μας ανησυχήσουν. Είναι στο χέρι μας να τους κρατήσουμε έξω από το παιχνίδι. Οι ημέρες μετά από το παιχνίδι δεν ήταν καλές. Έχουμε μιλήσει πολύ, και ατομικά έχουν συζητήσει μεταξύ τους». Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ


Οι δηλώσεις του Μασεράνο:

«Έχουμε πλεονέκτημα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως γνωρίζουμε και πληρούμε τις προϋποθέσεις για τον επόμενο γύρο. Αύριο πρέπει να σκεφτούμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τις ήττες άλλη ώρα. Μερικές φορές έχουμε την τάση να δραματοποιούμε τα πράγματα, αλλά αν θες να είσαι παίκτης της Μπάρσα θα πρέπει να το συνηθίσεις αυτό».  
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ