powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τέλος η σεζόν για τον Kobe Bryant!


Οι Los Angeles Lakers ανακοίνωσαν πως ο Kobe Bryant θα παραμείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν αφού σύμφωνα με την επανεξέταση που έγινε στο γόνατο του. δεν έχει αναρρώσει.


Ο Bryant έχει μείνει εκτός αγώνων απο τις 17 Δεκεμβρίου οπου και τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο. Επίσης έχασε τα πρώτα 19 παιχνίδια των Lakers αφού ανάρρωνε απο τον τραυματισμό του στον Αχίλλειο απο την περασμένη σεζόν.

«Είναι μια απογοητευτική σεζόν και εκτιμώ την στήριξη που έχω λάβει απο τους Lakers και τους fans και ανυπομονώ να επιστρέψω.» είπε ο Bryant.

O γιατρός που εξέτασε το γόνατο του Bryant δήλωσε: «Ο τραυματισμός του Kobe δεν έχει θεραπευτεί και ο χρόνος που απομένει μέχρι το τέλος της σεζόν είναι λίγος οπότε δεν θα είναι έτοιμος φέτος. Όμως θα έχει όλο το καλοκαίρι για να αναρρώσει και να προετοιμαστεί σωστά για την επόμενη σεζόν.»

Ο Bryant έπαιξε σε 6 αγώνες φέτος και είχε μέσο όρο 13.8 πόντους, 6,3 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ. Τον Νοέμβριο μάλιστα ανανέωσε για 2 χρόνια με την ομάδα του Los Angeles που θα του αποφέρει 48,5 εκατομμύρια δολάρια!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ