powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Στους «8» και η Μπαρσελόνα και η Παρί.


Μετά από την Μπάγερν Μονάχου και την Ατλέτικο Μαδρίτης, σειρά έχουν οι Μπαρσελόνα και Παρί, να περάσουν στους «8».



Μπαρσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 2-1:
Ένα εκπληκτικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος απολαύσαμε σήμερα στο Καμπ Νόου. Η Σίτι μπήκε από την αρχή να βάλει δύσκολα στην Μπαρσελόνα. Ανέβηκε ψηλά πίεσε, έτρεξε, πλησίασε, αλλά τελικά δεν πέτυχε κάποιο γκολ.

Η Μπαρσελόνα εμφανίστηκε με άλλο πρόσωπο, σε σχέση με αυτό που έδειξε απέναντι στην βαγιαδολίδ, και πολύ εύκολα έδειξε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Οι Μπλαουγκράνα με την σειρά τους έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά όλες τους οι προσπάθειες σταμάτησαν στον Χαρτ, με αποτέλεσμα να μην δούμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο παρά τον πολύ καλό ρυθμό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε. Ατελείωτα τρεξίματα και για τις δύο ομάδες, με την Μπαρσελόνα να είναι αυτή που βρήκε τελικά δίχτυα και τελείωσε τις ελπίδες της Σίτι, με τον Μέσι στο 67'. Από εκεί και πέρα η Σίτι χτύπησε στο προτελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκεια του αγώνα, με τον τρόπο που η Μπαρσελόνα έχει πληγωθεί αρκετές φορές, δηλαδή τις στημένες φάσεις. Ο Κομπανί εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία στον αέρα, από την Μπαρσελόνα, και σκόραρε από κανονική θέση, άσχετα με τις διαμαρτυρίες.

Το κερασάκι στην τούρτα για την Μπαρσελόνα έβαλε ο Ντάνι Άλβες, που σκόραρε 2 λεπτά αργότερα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται δίκαια για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην κάθε μια. Ο Ζαμπαλέτα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78' επειδή διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι που δεν τους δόθηκε.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Λεβερκούζεν 2-1:
Τυπική διαδικασία ήταν για την Παρί το παιχνίδι στην Γαλλία. Οι Γερμανοί έδειξαν να το πιστεύουν, πετυχαίνοντας ένα γκολ πολύ γρήγορα(στο 6'), αλλά μέχρι εκεί. Ο Μαρκίνος στο 13' έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η Λεβερκούζεν έχασε πέναλτι με τον Ρόφλες στο 28'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί διαχειρίστηκε πολύ σωστά την κατάσταση και με το γκολ του Λαβέτσι στο 55', πήρε και την νίκη. Το μόνο που κέρδισε η Λεβερκούζεν ήταν μια κόκκινη κάρτα στον Καν, στο 68ο λεπτό.

Σχόλιο: Μας τα χάλασε η Παρί, καθώς πιάσαμε το 2-3 γκολ την Μπαρσελόνα αλλά χάσαμε τον ΆΣΣΟ από ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ