powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Πέρασαν Μπάγερν και Ατλέτικο (Ταμείο και σήμερα στα Αποδυτήρια)


Εύκολα στην επόμενη φάση πέρασαν Μπάγερν και Ατλέτικο, που περιμένουν πλέον την κλήρωση για την φάση των «8» του Champions League.



Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ 1-1:
Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν πρόσφερε αρκετό θέαμα, κρατώντας ουσιαστικά τον θεατή μακριά από την οθόνη. Η Άρσεναλ θέλησε αρχικά να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, για να μην τελειώσουν όλα πρόωρα, και απλά περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα, κάτι που τελικά δεν έγινε και οι «κανονιέριδες» έμειναν με την όρεξη.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε σαφώς πολύ περισσότερη δράση. Η Άρσεναλ άρχισε να ανοίγεται και κάτι τέτοια η ομάδα του Πεπ δεν τα συγχωρεί. Η Μπάγερν χτύπησε ακαριαία και ο Σβάινστάιγκερ βρέθηκε σε θέση βολής για το 1-0, πράγμα που εκτέλεσε επιτυχώς στο 55'. Η Μπάγερν πλέον μπορούσε να φύγει από το γήπεδο, αλλά μέσα σε 2 λεπτά τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι. Ο Ποντόλσκι με μια πολύ ωραία προσωπική ενέργεια ξαναέβαλε στην πρίζα την Μπάγερν που μέχρι το τέλος προσπαθούσε να αντέξει στην πίεση της Άρσεναλ.

Την χαριστική βολή πήγε να δώσει ο Μίλερ από την βούλα του πέναλτι, μετά το λανθασμένο μαρκάρισμα του Κοσιελνί επάνω στον Ρόμπεν, αλλά ο 24χρονος Γερμανός αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πάνω στα πόδια του Φαμπιάνσκι.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν 4-1:
Πάρτι ξέσπασε στις κερκίδες του Βιθέντε Καλδερόν, αφού είδαν την ομάδα τους, για ακόμη μια φορά φέτος, να θριαμβεύει. Το 4-1 δεν χαρακτηρίζει και τόσο το πρώτο ημίχρονο της Μίλαν που σχετικά έπαιξε καλά, αλλά όντος άτυχη φέτος δεν τα κατάφερε.

Από την αρχή το παιχνίδι πήρε φωτιά με τον Ντιέγκο Κόστα, μόλις στο 3ο λεπτό, να κάνει το 1-0. Η Μίλαν πήρε την μπάλα, έψαξε χώρους, μέχρι που έφτασε στο γκολ με τον Κακά στο 27', όμως ως εκεί. Ο Αρντά Τουράν με ένα τυχερό σουτ, καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία, έκανε το 2-1 και έβαλε τέλος στα όνειρα των «Ροσονέρι».

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πλέον έμοιαζε μονόδρομος αφού η Μίλαν ξέμεινε από δυνάμεις. Ο Ραούλ Γκαρθία θέλησε να βάλει την υπογραφή του στην νίκη της Ατλέτικο και το έκανε στο 71'. Η Μίλαν δεν το έβαλε κάτω και έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ρομπίνιο σημάδεψε το δοκάρι. Έτσι η διαδικασία έλαβε τέλος με το γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 85'.

Σχόλιο: Πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας και σας στείλαμε ταμείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ