powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Αποστολή "Πρωτάθλημα", τέλος.

Δεν είναι ένα απλό στραβοπάτημα για την Μπαρσελόνα, που με αυτή την ήττα σχεδόν χάνει την ευκαιρία να κερδίσει το πρωτάθλημα.


Η μεγάλη εμφάνιση της Βαγιαδολίδ απέναντι στην απαράδεκτη, ποδοσφαιρικά, Μπαρσελόνα. Με ακυβέρνητο καράβι βρισκόταν στο πέλαγος της Βαγιαδολίδ η Μπαρσελόνα που δεν είχε την ένταση και το πάθος να κερδίσει.

Τα άσχημα νέα για τους «Μπλαουγκράνα» ήρθαν πολύ νωρίς και δεν δικαιολογείτε να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στην 18η ομάδα της Πριμέρα. Στο 17' ο Ρόσι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μετά από 2 κερδισμένες κόντρες και την κάκιστη αντιμετώπιση της φάσης από τους αμυντικούς των «Καταλανών».

Η Ρεάλ βρίσκεται στο +1 από την Μπαρσελόνα, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Με την νίκη της στο αυριανό παιχνίδι, οι «Μαδριλένοι» απέναντι στην Λεβάντε θα ανοίξουν την διαφορά στους 4 και αν δεν στραβοπατήσουν μέχρι το τέλος είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πάρουν και τον τίτλο.

Από την άλλη κανείς δεν έχει ξεγράψει την Ατλέτικο, που παραμένει στο παιχνίδι και αν κερδίσει απόψε την Θέλτα, θα προσπεράσει την Μπαρσελόνα και θα την αφήσει στην τρίτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ