powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Αποτελέσματα NBA 7/3/2014


Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα απο τους χθεσινούς αγώνες του NBA.


Κέρδισε η καλύτερη άμυνα

Chicago Bulls και Memphis Grizzlies έχουν απο τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Στον χθεσινό αγώνα στο Σικάγο οι Grizzlies είχαν μια άμυνα απο «ατσάλι» και κατάφεραν και λύγισαν τους μαχητικούς Bulls με 78-85. Καλή παρουσία είχαν οι Έλληνες παίκτες (Κουφός, Καλάθης).

Ανεβαίνουν οι Bobcats

Βελτιώνονται συνεχώς οι Charlotte Bobcats οι οποίοι ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Cleveland Cavaliers και δείχνουν πως έχουν μεγάλες δυνατότητες με τον Al Jefferson να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 28 πόντους και 7 ριμπάουντ ενώ βοήθησε πολύ και ο Walker οπου πέτυχε 20 πόντους και μοίρασε 14 ασίστ.

Επέστρεψε ο Rudy Gay

Για πρώτη φορά μετά την ανταλλαγή που τον έστειλε στο Σακραμέντο επέστρεψε ο Rudy Gay ο οποίος σταμάτησε στους 15 πόντους. Οι Raptors πήραν την νίκη με πρωταγωνιστή τον Terence Ross που πέτυχε 18 πόντους με 6/8 τρίποντα.

Παλιός καλός Rondo

O Rajon Rondo έκανε μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις του μετά τον τραυματισμό του και βοήθησε την ομάδα της Βοστώνης να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Brooklyn Nets. O αρχηγός των Celtics πέτυχε 20 πόντους, είχε 7 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 7 λάθη. Απο τους Nets ξεχώρισαν οι Joe Johnson (21π.) και Deron Williams (20π.).

Εύκολη νίκη οι Knicks

Δεν λυπήθηκε τους Jazz o Carmelo Anthony o οποίος πέτυχε 29 πόντους και είχε 8 ασίστ ενώ πολύ καλοί ήταν και οι J.R. Smith με 17 πόντους και Tyson Chandler με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ. Απο την ομάδα των Jazz απο 18 πόντους πέτυχαν οι Hayward και Burks ενώ απογοητευτικός ήταν ο Burke που πέτυχε μόλις 4 πόντους.

Εξαιρετικοί οι «λύκοι»

Πολύ ωραίο μπάσκετ έπαιξαν οι Minnesota Timberwolves απέναντι στους Detroit Pistons και κέρδισαν πιο εύκολα αποτι δείχνει το τελικό σκορ (114-101). Ο Kevin Love ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετικός και πέτυχε 28 πόντους ενώ μάζεψε 14 ριμπάουντ. Πολύ καλοί ήταν και οι Martin (24π.), Pekovic (17π. 9ρ.) και Rubio (11π., 8ρ., 9ασ.).

Στα ρηχά ο Γιάννης

Οι Milwaukee Bucks είναι ξεκάθαρα η πιο αδύναμη ομάδα στο NBA και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει μόλις 2 πόντους η ήττα ήταν αναπόφευκτη. Ο Anthony Davis ήταν καταπληκτικός πετυχαίνοντας 28 πόντους, κατεβάζοντας 14 ριμπάουντ και μοιράζοντας 5 ασίστ, όπως ήταν και ο Evans που πέτυχε 25 πόντους και κατέβασε 7 ριμπάουντ. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο στα "Αποδυτήρια")

Εκτοξεύτηκαν οι Rockets!

Οι εξαιρετικοί Rockets διέλυσαν τους Indiana Pacers στο Houston και έδειξαν πως μπορούν να φτάσουν ψηλά. Ο James Harden ήταν ο πρωταγωνιστής και πέτυχε 28 πόντους.

Τα υπόλοιπα

Στους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς οι Warriors κέρδισαν εύκολα τους Hawks οι οποίοι πέφτουν συνεχώς ενώ ακόμη μια ήττα γνώρισαν οι Los Angeles Lakers. Οι Dallas Mavericks κέρδισαν τους Portland Blazers.

Αποτελέσματα:

Chicago Bulls - Memphis Grizzlies: 78-85

Charlotte Bobcats - Cleveland Cavaliers: 101-92

Toronto Raptors - Sacramento Kings: 99-87

Boston Celtics - Brooklyn Nets: 91-84

New York Knicks - Utah Jazz: 108-81

Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons: 114-101

New Orlean Pelicans - Milwaukee Bucks: 112-104

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers: 103-98

Denver Nuggets - Los Angeles Lakers: 134-126

Houston Rockets - Indiana Pacers: 112-86

Golden State Warriors - Atlanta Hawks: 111-97


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ