powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Με το δεξί ο Μαρκέθ, Ρόσσι από τα παλιά, τρίτος ο Ντάνι


Με το δεξί ξεκίνησε την χρονιά ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής, βάζοντας γερά θεμέλια στον αγώνα του, για την υπεράσπιση του τίτλου. Με το δεξί όμως ξεκίνησε και η χρονιά για τους εκατομμύρια θαυμαστές του MotoGP  ανά τον κόσμο καθώς ο πρώτος αγώνας ήταν πολύ θεαματικός προμηνύοντας μια πολύ συναρπαστική αγωνιστική χρονιά.
  

Ο Μαρκ Μαρκέθ πήρε μια πολύτιμη νίκη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ήταν εκείνος που πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού μόλις 0,2 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Βαλεντίνο Ρόσσι. Η νίκη για τον Ισπανό δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς έπρεπε να καταφέρει να μείνει μπροστά από τον Βάλε, πίσω από τον οποίο τερμάτισε ο Ντάνι Πεντρόσα με 3 δευτερόλεπτα διαφορά.

Στην αρχή του αγώνα στην πρώτη στροφή μπήκε πρώτος ο Χόρχε Λορένθο έχοντας κάνει μια πολύ καλή εκκίνηση, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ καθώς το κάλο του ξεκίνημα τελείωσε άδοξα με μια πτώση όταν ο ίδιος έχασε το μπροστινό φρένο της μοτοσυκλέτας.

Ο αγώνας τελείωσε άσχημα στον 8ο γύρο αυτήν την φορά για τον Στέφαν Μπραντλ, ο οποίος παρά το πολύ δυναμικό του ξεκίνημα καθώς ξεκίνησε από την 7η θέση και κρατήθηκε πρώτος για τους 8 πρώτους γύρους, μάλλον δεν άντεξε την πίεση των Ρόσσι και Μαρκέθ και έτσι ο Γερμανός έφυγε εκτός πίστας.

Κάπου εκεί μετά την πτώση του Μπραντλ ξεκίνησαν οι μάχες του Ρόσσι με τον Μαρκέθ και πίσω από αυτούς ακολουθούσε ο Πεντρόσα. Στον προτελευταίο γύρο ο Βάλε κατάφερε να περάσει τον Μαρκ ο οποίος όμως έκλεισε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στον 22ο και τελευταίο γύρο του αγώνα ξεπερνώντας έτσι το εμπόδιο του αντιπάλου του.

Εκπληκτική οδήγηση και από τον Α. Εσπαργκαρό ο οποίος στον πρώτο του αγώνα στην μεγάλη κατηγορία τερμάτισε τέταρτος εκμεταλευόμενος τις πτώσεις των Μπαουτίστα και Σμιθ.

Την πέμπτη και έκτη θέση κατέλαβαν δυο αναβάτες της Ducati ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο και ο Καλ Κράτσλοου αντίστοιχα. 

Την δεκάδα έκλεισαν ο rookie  Σκοτ Ρέντινγκ στην 7η θέση μπροστά από τον Αμερικανό Χέιντεν ο οποίος τερμάτισε στην 8η θέση, μπροστά από τους Έντουαρτς και Αντρέα Ιανόουνε, 9η και 10η θέση.

Αναλυτικά οι χρόνοι:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ