powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Παιχνίδι από άλλο πλανήτη!


Τεράστια νίκη για την Μπαρσελόνα, στο Μπερναμπέου, με 3-4 σκορ, σε ένα επικό παιχνίδι.



Ένα από τα καλύτερα Clasico των τελευταίων χρόνων με καμία απολύτως αμφιβολία. Ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και απίστευτο ρυθμό. Οι 2 ομάδες ψάχνανε την νίκη από την αρχή του αγώνα. Η Μπαρσελόνα, όμως, κυριάρχησε στο τέλος.

Η Μπαρσελόνα μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι πολύ δυνατά και το πολύ όμορφο του Ινιέστα στο 7' έδωσε μεγαλύτερη ψυχολογία στους φιλοξενούμενους. Η Ρεάλ χτυπώντας την Μπαρσελόνα με σέντρες, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι έστω και προσωρινά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν κάκιστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα και έχασε 2 κλασικές ευκαιρίες, αλλά κατάφερε να επανορθώσει, με 2 δικά του γκολ, κάνοντας το 1-2. Στο 20' και στο 24' ο φορ της Ρεάλ έβαλε την σφραγίδα του στο Clasico.

Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό. Το 2-2 ήρθε τελικά για την Μπαρσελόνα, που κρατούσε την κατοχή, στο 42' με τον Μέσι. Το ημίχρονο ήρθε σε ένα σημείο που το παιχνίδι άναψε και πάλι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε το πρώτο. Η Ρεάλ μπήκε γρήγορα μπροστά στο σκορ με ένα πέναλτι που έδωσε λανθασμένα ο Μαγιένχο, καθώς ο Άλβες ανατρέπει τον Ρονάλντο εκτός περιοχής στο 55'. Ο Ρονάλντο πήγε στην βούλα του πέναλτι και κέρδισε τον Βαλντές.

Ο Μέσι, όμως, από την μεριά του είχε κρυμμένη την απάντηση του. Μετά από το πέναλτι που κέρδισε ο Νέιμαρ στο 65' από τον Ράμος, ο οποίος είδε και την κόκκινη κάρτα. Ο Μέσι ανέλαβε και έγραψε το 3-3.

Μετά από όλα αυτά, η Μπαρσελόνα έψαξε, με τον παίκτη περισσότερο, το γκολ της νίκης. Στο 84' έρχεται άλλο ένα πέναλτι για τους «Μπλαουγκράνα», και αυτό σωστό. Ο Μέσι δεν έχασε την ευκαιρία και πέτυχε χατ τρικ μέσα στο γήπεδο του μεγαλύτερου αντιπάλου της Μπαρσελόνα, φιλώντας το σήμα της ομάδας και γράφοντας το τελικό 3-4.

Σχόλιο: Εκπληκτικό παιχνίδι και επιτυχία στο Over 2,5 που δώσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ