powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Bottas: Η Williams μπορεί και κορυφή.

Ο Valtteri Bottas είναι πεπεισμένος ότι η Williams έχει την ικανότητα να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ομάδες ακόμα και να βρεθεί στην κορυφή.


Η Williams αναμενόταν να είναι η μόνη ομάδα που θα ανταγωνιστεί την Mercedes, αλλά ,με καταστροφικές κατατακτήριες δοκιμές και την εγκατάλειψη του Massa στον πρώτο γύρο και μετά το λάθος του Bottas της στέρησε την δυνατότητα να τερματίσει στο βάθρο. Ο Bottas αρνείται να σταθεί στο αποτέλεσμα της Αυστραλίας καθώς πιστεύει ότι η πίστα της Μαλαισίας ταιριάζει περισσότερο στην Williams.

«Υπάρχουν ακόμα 18 αγώνες για να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα στην Αυστραλία. Δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσε να κάνει ο Felipe για να αποφύγει το ατύχημα και εγώ έκανα ένα λάθος, έτσι μπορεί να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Είναι μια διαφορετική ομάδα (σε σχέση με πέρυσι), έχουμε περισσότερους βαθμούς και καλύτερο μονοθέσιο. Στη Μαλαισία τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, είναι πιο ολοκληρωμένη πίστα αντί για ένα ειδικό κύκλωμα στο δρόμο, το οποίο είναι ανώμαλο και έχει ολισθηρή επιφάνεια. Αναμένουμε να βρισκόμαστε στις έξι πρώτες θέσεις και είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για αυτό».

«Στο φρενάρισμα και στην είσοδο των γωνιών ήμασταν αρκετά ισχυροί. Μπορεί να κλίνουμε σε αυτό και να έχουμε εμπιστοσύνη στην  ισχύ, αλλά έχουμε κάποιες αδυναμίες που πρέπει να λύσουμε. Ειδικά στο βρεγμένο. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στο να ακολουθήσουμε τους άλλους  στις γρήγορες γωνίες, αυτό είναι το αδύνατο σημείο μας σε ορισμένες εξόδους, και σε μερικές γρήγορες στροφές και χάναμε λίγο, αλλά θα ήθελα να πω πως η τελική ταχύτητα μας ήταν πολύ υψηλή πράγμα που έκανε πιο εύκολες τις προσπεράσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ