powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

El Clasico!


Η ώρα του τίτλου πλησιάζει και τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα σε 2 πρόσωπα. Μέσι και Ρονάλντο. Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει και τον τίτλο, χωρίς να ξεγράφει κανείς, όμως, την Ατλέτικο Μαδρίτης.



Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό υπερθέαμα, επιτέλους, έφτασε. Ένα παιχνίδι που περιμένουν πολλοί από την αρχή της χρονιάς. Κάθε χρόνο, τα παιχνίδια ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα, παρακολουθούνται από εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο. Στο σχετικό αφιέρωμα για τα μεγαλύτερα ντέρμπι στον κόσμο, το Clasico βρισκόταν στην τρίτη θέση για πολλούς και διάφορους λόγους. (Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο).

Παρακολουθήστε το promo για το παιχνίδι:


Ανάλυση:

H Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ξεκίνησε το πρωτάθλημα με κάποιες γκέλες και να έμεινε πίσω, αλλά η διαφορά που είχε από Μπαρσελόνα και Ατλέτικο έμοιαζε αρκετά μικρή. Η Ρεάλ πλέον έχει ανακάμψει και διανύει μια περίοδο δαιμονιώδης φόρμας. Το μόνο της πρόβλημα για φέτος είναι ότι δεν έχει κερδίσει ακόμα κάποια από τις κύριες αντιπάλους της. Μέσα στο «Καμπ Νόου» ηττήθηκε με 2-1, μέσα στο «Μπερναμπέου» έχασε 0-1 από την Ατλέτικο και μέσα στο «Βιθέντε Καλδερόν» ισοφάρισε στο τέλος για το 2-2.

Η Μπαρσελόνα ξεκίνησε δυναμικά έχοντας μια ισοπαλία στα πρώτα 14 παιχνίδια της. Τα πράγματα όμως στην διάρκεια άλλαξαν. Λίγο το ότι έλειπε ο Μέσι, λίγο το ότι η ομάδα δεν ήταν συγκεντρωμένη, έκαναν τους Καταλανούς να χάσουν την φόρμα τους και να βρεθούν στα «σχοινιά». Το θετικό για την Μπαρσελόνα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ηττηθεί σε κάποιο ντέρμπι καθώς μετρά μια νίκη με την Ρεάλ 2-1 και μια ισοπαλία στο «Βιθέντε Καλδερόν» με 0-0. Το κίνητρο για την ομάδα του Μαρτίνο είναι μεγάλο, καθώς αν δεν κερδίσουν, το πρωτάθλημα χάθηκε.

Πρόγνωση: Over 2,5, μιας που περιμένουμε αρκετά γκολ σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ