powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Με γκολ επάνω στο νήμα κέρδισε η Ρόμα!


Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στην Ρώμη με μεγάλο πρωταγωνιστώ του αγώνα τον Αλεσάντρο Φλορέντσι, που σκότωσε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, την Τορίνο.



Τεράστια νίκη πέτυχε η Ρόμα την τελευταία στιγμή σε ένα παιχνίδι με απίστευτο ρυθμό και τεράστιες φάσεις. Ο Ρούντι Γκαρθία διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση και είδε για μια ακόμη φορά να τον λυτρώνει η αλλαγή του.

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε η Ρόμα, που απειλούσε συνεχώς την εστία του Παντέλι. Το γκολ για τους Ρωμαίους ήρθε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό από τον Ματία Ντέστρο.

Η Τορίνο στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε, με την σειρά της, ευκαιρίες και κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 52' και πάλι με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, που έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα. Την κατοχή και την υπεροχή την είχε η Ρόμα, χωρίς όμως να καταφέρνει να τελειώσει τις φάσεις απέναντι στην σωστά οργανωμένη άμυνα της Τορίνο.

Λίγο πριν λήξει το παιχνίδι, μια εκ των αλλαγών του Ρούντι Γκαρθία ενέργησε αποτελεσματικά δίνοντας την νίκη στους γηπεδούχους. Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι, λοιπόν, με ένα ωραίο αριστερό σουτ εκτέλεσε τον, μέχρι εκείνη την στιγμή ανίκητο, Παντέλι, γράφοντας έτσι το τελικό 2-1 στο 91'+1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ