powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Το αφεντικό στην πόλη!


Η πόλη έχει αφεντικό και αυτό είναι με διαφορά η Σίτι, που συνέτριψε με 0-3 την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ.



Από την αρχή έμοιαζε βουνό η προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα ο Έντιν Τζέκο έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Η Σίτι κυριάρχησε στα πρώτα λεπτά με την επιθετική της γραμμή να είναι ασταμάτητη. Αυτός που κατάφερε να σπάσει την κυριαρχία ήταν ο Ντε Χέα, όσο και αυτός μπορούσε, βέβαια.

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το τέταρτο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν φάσεις, χωρίς όμως να έχουν κάποιο αντίκτυπο. Οι «Μπλε» δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια, τιμωρώντας τις «τσαπατσουλιές» στην επίθεση της Γιουνάιτεντ. Ο Τζέκο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νασρί, πετάχτηκε και εκτέλεσε με ένα πλασέ στον αέρα τον Ντε Χέα στο 56', βάζοντας πλέον πολύ δύσκολα στους «κόκκινους».

Το παιχνίδι κυλούσε και οι γηπεδούχοι άφαντοι. Με καλύτερη ευκαιρία αυτή με το τακουνάκι του Γουέλμπεκ και την απόκρουση από τον Χαρτ, οι γηπεδούχοι απλώς μέναν μακριά από τον στόχο. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει ο Τουρέ με ένα όμορφο σουτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Σχόλιο: Επιτυχία και σε αυτό το ντέρμπι για τα "Αποδυτήρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ