powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Διέλυσε τον Ναδάλ ο «Νόλε»


Μεγάλος αγώνας από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που δεν έδωσε περιθώρια στον Ραφαέλ Ναδάλ στον τελικό του Sony Open Tennis, τον οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ (6-3,6-3).



Ο «Νόλε» κατέκτησε τον 18ο τίτλου του σε Master, κερδίζοντας τον Ναδάλ με 2-0. Η μεγαλειώδης εμφάνιση του Σέρβου έκανε τον Ναδάλ να φανεί πολύ λίγος μέσα στο αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν άφησε καμία άλλη επιλογή στον Ναδάλ από το να υποκύψει.

Αναλυτικά:

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε τίποτα, μέχρι που ο Ναδάλ λύγισε στην πίεση του Σέρβου, ο οποίος στο 6 game του αγώνα κατάφερε να κάνει το break και να προηγηθεί στο παιχνίδι. Ο Ναδάλ δεν μπορούσε να αντιδράσει και παρόλο που μετά το 5-2 κράτησε το σερβίς του και έκανε το παιχνίδι 5-3 το σετ είχε ήδη χαθεί.

Στο δεύτερο σετ ο Τζόκοβιτς ήταν ανίκητος. Ο «Νόλε» από την αρχή του 2ου σετ κατάφερε να κάνει το break και λίγο έλειψε να κάνει και το double-break, αλλά τελευταία στιγμή ο Ναδάλ έσωσε τα χειρότερα. Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε το 2ο σετ όπως και το πρώτο με 6-3 και έτσι έφτασε σε άλλη μια νίκη απέναντι στον «Ράφα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ