powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ferrari: H Red Bull δεν είναι τόσο μακριά.


H Ferrari πιστεύει ότι είναι ικανή να πολεμήσει με τη Red Bull στους επόμενους αγώνες, παρόλο που ο Fernando Alonso τερμάτισε εννέα δευτερόλεπτα πίσω από τον Sebastian Vettel στη Μαλαισία.



Ο Alonso έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν τερματίζοντας στην τέταρτη θέση στον κάθε αγώνα, αλλά η Ferrari δεν είχε το ρυθμό για να διεκδικήσει βάθρο. Ωστόσο, ο Domenicali δήλωσε ότι η Ferrari προσπάθησε σκληρά για να κάνει τα ελαστικά να δουλέψουν στη Μαλαισία και είναι πεπεισμένη ότι η ομάδα του είναι στο συνδυασμό με τις ομάδες πίσω από τη Mercedes.

«Δεν νομίζω ότι το χάσμα με Red Bull ήταν τόσο μεγάλο για να είμαι ειλικρινής. Με αυτά τα σκληρά ελαστικά σε αυτή τη ζέστη οι οδηγοί είχαν παράπονα για έλξη, για το γεγονός ότι δεν αισθάνονται τα αυτοκίνητα όσο ήθελαν».

«Νομίζω ότι με τη Mercedes υπάρχει ένα μεγάλο κενό, αλλά με τη Red Bull και τις άλλες που είναι περισσότερο ή λιγότερο κοντά σε αυτό το πεδίο, αλλά θα πρέπει να θέσουμε ως στόχο να είμαστε στην κορυφή. Σίγουρα, ότι έχουμε δει δεν είναι εύκολο να λυθεί, αλλά ζήτησα από τους μηχανικούς μου να βεβαιωθούν ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και να θέσουν ένα σχέδιο για να κλείσει αυτό το κενό, γιατί είναι αρκετά σαφές».

«Όταν μιλάμε για τη μονάδα, θα μπορούσε να είναι η παροχή ισχύος. Είναι μέρος των μηχανικών και ηλεκτρικών, και αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος, αλλά και από την πλευρά του αυτοκινήτου που θέλω να βεβαιωθούμε ότι τα αεροδυναμικά μέρη του αυτοκινήτου είναι πιο αποτελεσματικά και καλύτερα. Νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί, αλλά δεν είναι αρκετό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ