powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δυάδα Champions League!


Στην αντεπίθεση η Άρσεναλ, καθαρίζει η Ατλέτικο.



Μπάγερ Μονάχου - Άρσεναλ:
Πείτε το ατυχία, πείτε το υπερβολική σιγουριά, αλλά ο Μεσούτ Οζίλ μπορούσε να έχει διαμορφώσει αλλιώς τα πράγματα αν ευστοχούσε στο πέναλτι. Θα μου πείτε ότι και η Μπάγερν έχασε πέναλτι, ναι, αλλά όλα αυτά συνέβησαν ενώ το σκορ ήταν 0-0, σκεφτείτε όμως τι θα γινόταν με το 1-0 και πόσο κλειστά θα έπαιζε η Άρσεναλ.

Με όλα αυτά να συμβαίνουν και μετά από την τεράστια νίκη ψυχολογίας επί της Έβερτον, γιατί να μην κοντράρει την Μπάγερν; Σίγουρα θα δούμε αρκετά γκολ. Το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό και η Μπάγερν θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Η Άρσεναλ έχει όμως τα «ατού» της. Μπορεί να λείπει ο Τσέσνι και ο Γουίλσιρ αλλά η Άρσεναλ θα τα παίξει όλα για όλα, γιατί όσο περίεργο και να ακούγεται, η καρέκλα του Βενγκέρ τρίζει.

Πρόγνωση: Θα ρισκάρουμε και θα παίξουμε το παιχνίδι Χ, αφού η Μπάγερν και με το Χ είναι ευχαριστημένη! Σκορ για το παιχνίδι, κατά προτίμηση 2-2.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν:
Εμπιστοσύνη στην Ατλέτικο που τα έχει πάει περίφημα φέτος, με την Μίλαν να μην μπορεί να ανακάμψει. Οι «Ροσονέρι» δέχονται την μια σφαλιάρα μετά την άλλη και πολύ απλά θα κοιτάξει να βγει και του χρόνου Ευρώπη. Μπορεί να έπαιξε πολύ καλά για τον λαό της, αλλά εκτός έδρας δεν έχει δείξει τίποτα. Η Ατλέτικο έχει καυτή έδρα και η Μίλαν θα τα βρει σκούρα.

Πρόγνωση: Η Ατλέτικο από το ημίχρονο, άρα Άσσος από ημίχρονο. Σκορ για το παιχνίδι, 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ