powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

F1| Grand Prix Αυστραλίας| Αγώνας


Με το δεξί μπήκε η χρονιά για τον Nico Rosberg που τερμάτισε στην πρώτη θέση του Grand Prix της Αυστραλίας, σε αντίθεση με τον teammate του Lewis Hamilton, αλλά και τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Sebastian Vettel, που εγκατέλειψαν.



Την πρώτη νίκη, στον πρώτο αγώνα, της χρονιάς πανηγύρισε ο Nico Rosberg, με τον Daniel Ricciardo και τον Kevin Magnussen, να συμπληρώνουν το βάθρο. Μπορεί ο Lewis να ξεκίνησε πρώτος, αλλά όπως παραπονέθηκε και ο ίδιος, στην συνέντευξη τύπου, αισθανόταν πως ο κινητήρας του δεν απέδιδε όπως θα ήθελε.

Μετά την εγκατάλειψη του Hamilton, αυτοί που θα μπορούσαν να απειλήσουν τον Rosberg ήταν ελάχιστοι. Ο Ricciardo έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει την Mercedes, ενώ οι δύο Ferrari πάλευαν με τα ηλεκτρικά τους, με αποτέλεσμα το σημερινό Grand Prix να είναι ένας υγιεινός περίπατος για τον Rosberg.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastian Vettel, ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά από την εγκατάλειψη του. Τα πράγματα δεν πηγαίνανε καλά όλο το τριήμερο για τον Γερμανό που αισθανόταν πως ο κινητήρας του δεν του δίνει ώθηση.

Γενικά, ο αγώνας δεν ήταν αυτός που περιμέναμε. Όλοι κοιτούσαν να κάνουν οικονομία καυσίμου, να προσέξουν την αξιοπιστία τους και απλά να τερματίσουν στους βαθμούς. Ο μόνος που αξίζει συγχαρητήρια για την πορεία του απόψε είναι ο Valtteri Bottas, που ήταν ο μόνος που πάλευε να σκαρφαλώσει στην κορυφή, πετυχαίνοντας τις περισσότερες προσπεράσεις στον αγώνα.

Η κατάταξη του αγώνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ