powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Πάει για πρωτάθλημα η Λίβερπουλ.


Την ώρα που έβρεχε πέναλτι στο Όλντ Τράφορντ, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» διαμαρτυρόντουσαν έντονα.



Γενικά ένα ισορροπημένο παιχνίδι από την αρχή, με την Γιουνάιτεντ όμως, να μην γίνεται τόσο απειλητική όσο η Λίβερπουλ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν το παιχνίδι με 0-3 αλλά πολλοί φωνάζουν για τα 3 πέναλτι που δόθηκαν.

Το πρώτο γκολ ήρθε για την Λίβερπουλ με το πέναλτι που έκανε ο Ράφαελ και εκτέλεσε ο Τζέραρντ στο 34'. Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 46' πάλι με πέναλτι και πάλι με εκτελεστή τον Τζέραρντ.

Η Λίβερπουλ δεν σταμάτησε εκεί και κέρδισε και άλλο πέναλτι το οποίο επέφερε και μια κόκκινη κάρτα στον Βίντις, πολύ άδικα γιατί όπως φάνηκε και από την επανάληψη δεν βρήκε τον Στάριτζ. Στο 79' λοιπόν, ο Τζέραρντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και δεν κατάφερε να πετύχει χατ τρικ από πέναλτι. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σουάρες από κανονική θέση βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σκότωσε τον ντε Χέα, γράφοντας έτσι το τελικό 0-3.

Μετά από την Λίβερπουλ, αυτός που εύχεται να περάσει από το «Θέατρο των ονείρων», είναι ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει εκτός έδρα της Μάντσεστερ την ερχόμενη τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ