powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Τιμάει τους επιβαίνοντες της πτήσης στην Μαλαισία η F1.


Με την σειρά τους στην Formula 1 δείχνουν την συμπαράσταση τους επάνω στο τραγικό συμβάν με το, αγνοούμενο ακόμα, αεροπλάνο της πτήσης MH 370.



Σίγουρα κάτι τέτοιο έχει επηρεάσει αρκετό κόσμο και οι πιλότοι της F1 δείχνουν την συμπαράσταση τους προς τις οικογένειες των θυμάτων της πτήσης MH 370. Τόσο ο Σεμπάστιαν Φέτελ και άλλοι οδηγοί, όσο και οι Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον προσπαθούν να στείλουν την δική τους συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο αγώνας διεξάγετε στην χώρα που έχει συμβεί αυτό το τραγικό συμβάν και κάποιοι οδηγοί περνούν το μήνυμα τους μέσα από το κράνος τους, ενώ οι οδηγοί της Mercedes φέρουν επάνω στο μονοθέσιο τους το μήνυμα «#TributeToMH370».

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ σε συνέντευξη του είπε: «Όπως ο καθένας εδώ στην Κουάλα Λουμπούρ και σε όλον τον κόσμο, έτσι και οι δικές μου σκέψεις είναι στις οικογένειες και στους φίλους των ανθρώπων, που βρίσκονταν στην πτήση».

Ο Λιούις Χάμιλτον συμπλήρωσε: «Προσεύχομαι για τους συγγενείς των επιβατών της πτήσης ΜΗ 370».

Τέλος, ο Νίκο Χούλκεμπεργκ δήλωσε: «Η τραγωδία γύρω από την πτήση είναι μία τρομερά θλιβερή κατάσταση και ένα συμβάν, που αγγίζει όλον τον κόσμο. Όταν οδηγείς ακριβώς τώρα στη Μαλαισία, νιώθεις πολύ έντονα τον χαμό και τις ανησυχίες των ανθρώπων. Οι προσευχές και οι σκέψεις μου είναι στους συγγενείς!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ