powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Αλλάζει πλέον το σκηνικό.


Το πρωτάθλημα στην Ισπανία έχει πάρει φωτιά. Η Μπαρσελόνα εχθές έβγαλε μόνη της τα μάτια της χάνοντας στο «Λος Κάρμενες» με 1-0 από την Γρανάδα, ενώ η Ρεάλ διέλυσε με 4-0 την Αλμερία στην έδρα της.


Μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Καρνέζη, την ατυχία της Μπαρσελόνα στις φάσεις που δημιούργησε, αλλά και στην ενέργεια των παικτών της Γρανάδα, οι «Μπλαουγκράνα» έχασαν πολύτιμους βαθμούς με αποτέλεσμα να είναι πλέον πολύ μακριά από το πρωτάθλημα.

Μέσα σε 4 μέρες η Μπαρσελόνα «χάνει» δύο τρόπαια από 2 διαφορετικές διοργανώσεις και την τετάρτη καλείται να κατακτήσει το κύπελλο Ισπανίας απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, που διψά για εκδίκηση.

Το γκολ για την Γρανάδα πέτυχε ο Μπραχίμι στο 16ο λεπτό, αλλά οι «Μπλαουγκράνα», παρόλο που είχαν τόσο χρόνο μπροστά τους, απλά απογοήτευσαν.


Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την νίκη της απέναντι στην Αλμερία με 4-0, είναι πλέον και πάλι στο κόλπο, αφού η Μπαρσελόνα ηττήθηκε από Γρανάδα. Αγκαλιά με την δεύτερη θέση περιμένει την Ατλέτικο να στραβοπατήσει και να είναι σε απόσταση βολής από τους συν πολίτες τους.

Τα γκολ για την Ρεάλ πέτυχαν οι Ντι Μαρία στο 28', Μπέιλ στο 53', Ίσκο στο 56' και Μοράτα στο 85'. Να προσθέσουμε επίσης ότι δεν αγωνίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι τραυματίας και όπως όλα δείχνουν θα χάσει και το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Μπαρσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ