powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

SuperLeague με μια ματιά.


Δείτε τι έγινε με μια ματιά στην τελευταία αγωνιστική της SuperLeague, ποιοι μένουν και ποιοι τελικά πέφτουν.



Άρης - Πας Γιάννινα 0-0:
Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με τις 2 ομάδες να μην έχουν να κερδίσουν κάτι από το παιχνίδι καθώς ο Άρης έχει πέσει ήδη μαθηματικά και τα Γιάννενα δεν είχαν εξασφαλίσει την παραμονή χωρίς να μπορούν να βγουν Ευρώπη.

Βέροια - Αστέρας Τρίπολης 1-0:
Η νίκη της Βέροια την κράτησε στην SuperLeague, πραγματικά την τελευταία στιγμή. Το γκολ του Βεργόνη στο 78' ήταν αυτό που την κράτησε στην κατηγορία. Ο Αστέρας θα βρεθεί στα πλέι οφ στην τέταρτη θέση.

Εργοτέλης - Καλλονή 3-0:
Σαν σε προπόνηση ο Εργοτέλης, ο οποίος πήρε μια νίκη για την έδρα και τον κόσμο του, καθώς καμία από τις 2 ομάδες δεν καιγόταν για κάτι. Η Καλλονή είχε εξασφαλίσει την πρόκριση και πήγε απλά για τις τυπικές διαδικασίες. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπουχαλάκης στο 29', Κούμπικ στο 37' και Διαμαντάκος στο 64'.

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 3-2:
Απίστευτη εμφάνιση για τον Λεβαδειακό ο οποίος κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 3-2 χωρίς να έχει κάποιο κίνητρο. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Βαρέλα στο 14'. Το 2-0 έκανε ο Μιλοσάβλιεβ στο 17' και το 3-0 στο 29' ο Κονέ. Για τον ΠΑΟΚ μείωσαν οι Ολίσε στο 47' και Βούκιτς στο 90'+1, χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 3-1:
Νίκη (παραμονής;) πέτυχε η Ξάνθη στα «πηγάδια» απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-1. Η Ξάνθη θα δώσει παιχνίδι μπαράζ με τον τρίτο της Football League για να δούμε αν θα παραμείνει στην κατηγορία. Τα γκολ για την Ξάνθη πέτυχαν οι Σολάρι στο 17' ,με πέναλτι (κόκκινη κάρτα στον Κουτρουμπί), και στο 22' και ο Μάνδαλος στο 51'. Για το παναθηναϊκό σκόραρε ο Κλοναρίδης αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 1-0:
Έστω και με το ζόρι κατάφερε να κάνει φιέστα ο Ολυμπιακός, καθώς κέρδισε με το γκολ του Σαβιόλα στο 88'. Ο Απόλλων και μαθηματικά άφησε την κατηγορία και από του χρόνου θα τον βλέπουμε στην Football League.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-0:
Κέρδισε και ο Παναιτωλικός με το όμορφο γκολ του Γκάλο, αλλά δεν υπήρχε λόγος να τρέξει ο ΟΦΗ, μιας που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του αλλά δεν μπορούσε και να βρεθεί στην 5άδα.

Πανθρακικός - Ατρόμητος 1-3:
Μεγάλη νίκη του Ατρομήτου στην Θράκη, καθώς ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση. Τα γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχαν οι Ούμπιντες στο 19' και στο 78' και ο Παπαδόπουλος στο 70'. Ο Ρίζος έκανε το 1-1 στο 63' αλλά μέχρι εκεί για τους γηπεδούχους.

Πανιώνιος - Πλατανιάς 0-0:
Η ισοπαλία κρατούσε ζωντανούς και τους δύο και ήταν σχεδόν σίγουρο πως το παιχνίδι θα έληγε έτσι. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, και οι δύο ομάδες θα είναι και του χρόνου στην SuperLeague.

Οι ομάδες που πέφτουν:
1. Άρης
2. Απόλλων Σμύρνης
3. Ξάνθη (έχει την ευκαιρία να παραμείνει στα μπαράζ).

Μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα των αγώνων δεξιά κάτω στην σελίδα μας. Apodutiria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ