powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Οι εκπλήξεις των ημιτελικών.


Μεγάλες εκπλήξεις, με μια ανατροπή και μια υποδειγματική άμυνα, στο δρόμο για το Τορίνο και τον τελικό του Europa League.


Γιουβέντους - Μπενφίκα:

Την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό του Europa League, ο οποίος διεξάγεται μέσα στο «σπίτι» της, έχασε η Γιουβέντους, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπενφίκα στα 97 λεπτά αγώνα με αποτέλεσμα οι Πορτογάλοι να κάνουν την μεγάλη έκπληξη κρατώντας το 0-0 (2-1 στο πρώτο παιχνίδι) να βρίσκονται πλέον στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Γιουβέντους τα έδωσε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η πολύ καλή τοποθέτηση, αλλά και το πάθος των παικτών να βρεθούν σε αυτόν τον τελικό, της στέρησε αυτή την ευκαιρία. Αυτό που κρατάει κάποιος από την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το πείσμα της Μπενφίκα, η οποία «μάτωσε» την φανέλα. 

Βέβαια, οι απώλειες θα είναι μεγάλες για τους αετούς της Λισαβόνας, καθώς έχασε 2 παίκτες με κόκκινη και έναν με τραυματισμό. Οι παίκτες που αντίκρισαν την κόκκινη ήταν οι Πέρεζ και Μάρκοβιτς για την Μπενφίκα και Βούτσινιτς για την Γιουβέντους. Να σημειώσουμε ότι και ο Σάλβιο χάνει τον τελικό λόγο συμπλήρωσης καρτών.



Βαλένθια - Σεβίλλη:

Βοήθησε ο Θεός για να κερδίσει η Σεβίλλη, καθώς στο 90+4' ο Εμπιά της χάρισε την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Europa League. Η Βαλένθια μπορεί να κέρδισε 3-1, αλλά το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για να στείλει την Σεβίλλη στο Τορίνο.

Η Βαλένθια ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και φάνηκε ότι το θέλει όσο τίποτε άλλο. Τα γκολ της στο 14' με τον Φρεγκουλί και το αυτογκόλ του Μπέτο στο 26' έβαλαν φωτιά στις νυχτερίδες. Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Ματιέ στο 70' και μέχρι το 94ο λεπτό, όπου ο Εμπιά καθάρισε την πρόκριση, η Βαλένθια κρατούσε την τύχη στα χέρια της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ