powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Κάιπερς και Μπρίχ στους δύο τελικούς!


Ο Ολλανδός, Μπιέρν Κάιπερς θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο Γερμανός Φέλιξ Μπρίχ θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Europa League ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Σεβίλλη.


Ο Ολλανδός, Μπιέρν Κάιπερς θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσε η UEFA. Ο Κάιπερς είναι 41 ετών και έχει σφυρίξει συνολικά 68 παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων, εκ των οποίων φέτος τέσσερα για το Τσάμπιονς Λιγκ και τρία για το Γιουρόπα Λιγκ. Ένα από τα τέσσερα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν και ο επαναληπτικός αγώνας του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» που έληξε 3-0. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σάντερ Φαν Ρούκελ και Έρβιν Ζάινστρα. Οι δύο πρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι επίσης Ολλανδοί, Πολ Φαν Μπούκελ και Ρίτσαρντ Λίσφελ, ενώ –τέλος- τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τούρκος Τσουνεΐτ Τσακίρ.

Ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ επιλέχθηκε από την UEFA για να διευθύνει τον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σεβίλλη. Ο 38χρονος διαιτητής έχει σφυρίξει σε 50 παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων ενώ ήταν ο τέταρτος διαιτητής στον περσινό τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Τσέλσι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ. Επιπρόσθετοι βοηθοί οι –επίσης- Γερμανοί, Τομπίας Βελτς και Μπάστιαν Ντάνκερτ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σέρβος Μίλορανς Μάζιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ