powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Κορυφαίος της σεζόν ο Ντε Χέα, τιμητικό βραβείο για Γκίγκς!


Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και οι συμπαίκτες του ανέδειξαν κορυφαίο παίκτη της ομάδας για τη φετινή σεζόν τον Νταβίντ Ντε Χέα, ενώ ο Ράιαν Γκίγκς τιμήθηκε για τη συνολική του προσφορά στο σύλλογο.


Μετά από μια αποτυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα, οι φίλαθλοι και οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να αναδείξουν τον MVP της ομάδας. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτός που αναδείχθηκε κορυφαίος ήταν ο Ισπανός τερματοφύλακας Νταβίντ Ντε Χέα. Ο γκολκίπερ των Κόκκινων Διαβόλων έκανε ότι μπορούσε, αλλά αυτό δεν έφτασε για την ομάδα του η οποία θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά από αρκετά χρόνια.

Παράλληλα, ο Ράιαν Γκίγκς βραβεύτηκε για τη συνολική του προσφορά στην Μάντσεστερ, την οποία υπηρέτησε ως πιστός στρατιώτης από το 1990, καταγράφοντας 963 εμφανίσεις και 168 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Με την Γιουνάιτεντ κατέκτησε 13 πρωταθλήματα, 2 Τσάμπιονς Λίγκ, 1 κύπελλο UEFA, 4 κύπελλα Αγγλίας, 4 Λίγκ Καπ Αγγλίας, 9 Σούπερ Καπ Αγγλίας και 1 Διηπειρωτικό κύπελλο. Μένει να δούμε αν ο Λουις Φαν Χάαλ θα τον κρατήσει στο τεχνικό του επιτελείο και τη νέα χρονιά.

Τέλος, το βραβείο του καλύτερου γκολ πήγε στον Γουέιν Ρούνεϊ για το τέρμα από την σέντρα κόντρα στην Σάντερλαντ, ο Σαΐντι Τζάνκο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της δεύτερης ομάδας και ο Τζέιμς Γουίλσον, που σκόραρε δις στο ντεμπούτο του στην Premier League την Τρίτη, κορυφαίος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ