powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Μεταγραφικό παζάρι!


Για τον επιθετικό της Μπαρσελόνα, με μορφή δανεισμού, φαίνεται να ενδιαφέρετε ο Ολυμπιακός, καθώς και για τον Ντιόπ της Λεβάντε. Κοιτάζει Γκαράι και Μαρτίνες, η Νάπολι. Έβερτον και Τότεναμ για Βούσινιτς. Για Λαλάνα κινείται η Λίβερπουλ.



Για τον 23χρονο επιθετικό της Μπαρσελόνα, Μπόγιαν Κρίκιτς, που βρίσκεται με μορφή δανεισμού στον Άγιαξ, ενδιαφέρετε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή και ο Μίτσελ πιστεύει πως ο Καταλανός άσσος είναι ιδανικός για την ομάδα.

Ο νεαρός παίκτης είχε έξι γκολ και πέντε ασίστ σε 32 εμφανίσεις με τη φανέλα του «Αίαντα». Οι Ολλανδοί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το αν θα διατηρήσουν τον παίκτη στο δυναμικό τους, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του.

Επίσης, οι «Ερυθρόλευκοι» μοιάζουν να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του  Παπέ Ντιόπ, της Λεβάντε, καθώς ο Μίτσελ πιστεύει πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον χώρο του κέντρου.

Στόχος της Νάπολι είναι ο κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα, Εζεκίελ Γκαράι, με τον τελευταίο να αποχωρεί από την Πορτογαλία το ερχόμενο καλοκαίρι και να έχει μεγάλες πιθανότητες να φτάσει στην Ιταλία.

Επίσης, ένας ακόμα μεταγραφικός στόχος της Νάπολι είναι ο Τζάξον Μαρτίνες, της Πόρτο, αν και η περίπτωση του μοιάζει αρκετά δύσκολη, καθώς η ομάδα της Πορτογαλίας δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει.

Παρελθόν φαίνεται να αποτελέσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Μίρκο Βούτσινιτς από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, καθώς ο Μαυροβούνιος δεν έχει καταφέρει να πείσει με την συμμετοχή του στην ομάδα, με την Τότεναμ αλλά και την Έβερτον να είναι αυτές που το κυνηγούν. Η τελευταία βέβαια, είναι αυτή που τον θέλει όσο τίποτα, καθώς θέλει να καλύψει το κενό του Λουκάκου, ο οποίος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.



Κοντά στο να υπογράψει με τον Άνταμ Λαλάνα, βρίσκεται η Λίβερπουλ, με τον Μπρένταν Ρότζερς να θεωρεί πως ο 26χρονος είναι μια πολύ καλή λύση και θα δώσει ώθηση στην ομάδα της Λίβερπουλ. Για τον μέσο της Σαουθάνμπτον φαίνεται να ενδιαφέρετε και η Μάντσεστερ Γιουνάιντ και γι' αυτό τον λόγο ο Ρότζερς ζητά την άμεση απόκτηση του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ