powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

3 μεταγραφές σε 3 μέρες η Ρόμα!



Μεταγραφική αντεπίθεση από τη Ρόμα με την ανακοίνωση τριων μεταγραφών μέσα σε μόλις τρεις ημέρες!


Η Ρόμα μετά την αναμόρφωση της από τον τεχνικό Ρούντι Γκαρσία και την διεκδίκηση του Καμπιονάτο τη σεζόν 2013-2014 που την βρήκε τελικά να καταλήγει στη δεύτερη θέση, στόχο έχει να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα που θα μπορέσει να κατακτήσει το Σκουντέτο αλλά και που θα καταφέρει να κάνει μία καλή πορεία στο Champions league. 

Μετά λοιπόν τη μεταγραφή του Σειντού Κειτά η Ρόμα απέκτησε μέσα σε 3 μέρες 3 παίκτες. Τον Άσλει Κόουλ που έμεινε ελέυθερος από τη Τσέλσι, τον Εμάνουελσον αλλά και τον Ουτσάν, έναν εικοσάχρονο ταλαντούχο επιτελικό χαφ από τη Φενερμπαχτσέ.

Εκτός λοιπόν από την εμπειρία που θέλει ο Γκαρσία, έχει δείξει πως θέλει και νέα ταλέντα για τη Ρόμα, καθώς οι Τζιαλορόσι έχουν αποκτήσει με αυτόν πολλούς νέους παίκτες στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους που ενδιέφεραν πολλές ευρωπαικές ομάδες, όπως οι Γεντβά, Γκολούμποβιτς, Βεστενίτσκι, Σανάμπρια, και Παρέδες, Μέσα στα νέα ταλέντα ανήκει και ο Ουτσάν που αποκαλείται από τώρα ως 'Ζιντάν της Τουρκίας', όντας ένας διορατικός μέσος που δημιουργεί αυτός το παιχνίδι. Αναμένεται πως και η συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου θα είναι καυτή για τη Ρόμα.

Από τον αρθρογράφο μας, Αποστόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ