powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Έκτος Τζαβέλλας και Βίτορ



Γιώργος Τζαβέλλας και Μιγκέλ Βίτορ αποκλείστηκαν από την αποστολή του αγώνα με την Ζίμπρου λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Ζίμπρου οι Γιώργος Τζαβέλλας και Μιγκέλ Βίτορ. Αυτό γιατί υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Δευτέρας και προτιμήθηκε να μην ταξιδέψουν στη Μολδαβία.

Ο Τζαβέλλας απολογήθηκε ενώπιον των συμπαικτών του και προπονήθηκε κανονικά αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, ενώ ο Βίτορ υπέπεσε σε νέο παράπτωμα και ο Αγγελος Αναστασιάδης τον παρέπεμψε στη διοίκηση.

Από εκεί και πέρα προπονήθηκε κανονικά ο Στέφανος Αθανασιάδης και τέθηκε στη διάθεση του Αναστασιάδη για το ματς της Πέμπτη. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε δουλειά σε τεχνική με τελειώματα φάσεων και τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο, συνεχή κίνηση και συγκεκριμένες εντολές.

Στην αποστολή είναι οι Γλύκος, Γιακουμής, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Μαντούρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ