powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σπουδαία ματς στη πρεμιέρα των πλέι οφ του Champions League!



Σημαντικές νίκες για Λεβερκούζεν, Στεάουα και Σάλσμπουργκ. Ισοπαλία στο Νάπολι-Μπιλμπάο και στο Μπεσίκτας-Άρσεναλ.


Η Μπεσίκτας σε ένα κλειστό ματς στην Κωνσταντινούπολη αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με την Άρσεναλ, με τον Ντεμπά Μπα να χάνει μία σπουδαία ευκαιρία για τους Τούρκους στο 44', ενώ η Άρσεναλ είχε δοκάρι με τον Τσάμπερλειν λίγο πριν το φινάλε του ματς.

Στην Ιταλία η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε προηγήθηκε με τον Μουνιαίν στο 41', όμως ο Ιγκουαίν με ωραία ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1 για τη Νάπολι, με τον επαναληπτικό στο Σαν Μαμές να προμηνύεται συναρπαστικός.

Στο Βουκουρέστι η Στεάουα νίκησε με 1-0 τη Λουντογκόρετς με γκολ του Τσίπτσιου στο 88', ενώ η Σάλσμπουργκ νίκησε με 2-1 τη Μάλμε, με γκολ των Σίμερ στο 16' και Σοριάνο στο 54', ενώ μείωσε για τους Σουηδούς στο 91' ο Φόρσμπεργκ. Τα πάντα θα κριθούν στις ρεβάνς και στα 2 ζευγάρια.

Αυτή που είναι με το ένα πόδι στους ομίλους είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν που νίκησε με 2-3 τη Κοπεγχάγη. Οι ασπιρίνες προηγήθηκαν στο 5' με τον Κίσλινγκ, όμως η Κοπεγχάγη με γκολ των Γκιόρκενσεν στο 9' και Αμάρτι στο 13' έκανε το 2-1. Η Λεβερκούζεν ξεπέρασε γρήγορα το σοκ της ανατροπής και έκανε αυτή μία νέα ανατροπή με γκολ των Μπελαραμπί στο 31' και Σον στο 42', και πλέον έχει πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ