powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Με ελαφρύ πλεονέκτημα η Ατλέτικο!


Το αποτέλεσμα που ήθελε πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπέου, καθώς το εκτός έδρας γκολ της δίνει ένα πλεονέκτημα εν' όψη του δεύτερου αγώνα.


Ένα παιχνίδι χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση, με την Ρεάλ να κρατάει την κατοχή, αλλά χωρίς να μπορεί να σκοράρει, καθώς η απουσία του Χάμες Ροντρίγκες και του Άνχελ Ντι Μαρία δεν βοηθούσε στην δημιουργία παιχνιδιού της Ρεάλ. 

Η αναγκαστική αλλαγή του Ρονάλντο λόγο ενοχλήσεων στο γόνατο, σύμφωνα με τα Ισπανικά μέσα, έδωσε την ευκαιρία στον Χάμες να μπει και να πετύχει και το μόνο γκολ της ομάδας του για το Ισπανικό Σούπερ Καπ, στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

Την απάντηση για την Ατλέτικο, που την έβαλε και πάλι στο παιχνίδι, έδωσε ο Ραούλ Γκαρθία στο 88' και πλέον η Ατλέτικο πάει με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βιθέντε Καλδερόν.


Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Αλόνσο, Μόντριτς (78' Ντι Μαρία), Κρόος, Μπέιλ, Ρονάλντο (46' Ροντρίγκες), Μπενζεμά.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Μογιά, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Σικέιρα (64' Ανσάλντι), Γκάμπι, Σουάρεθ, Σαούλ (57' Γκριεζμάν), Κόκε, Γκαρθία, Μάντζουκιτς (78' Χιμένες).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ