powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ανατροπή με 2 γκολ στις καθυστερήσεις!


Μια τρομερή ανατροπή με 2 γκολ στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου κατάφερε ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο σε όλο το παιχνίδι.

Σίγουρα δεν είναι δικαιολογία για τον Παναθηναϊκό η άδεια Λεωφόρος και η απουσία του Μάρκους Μπεργκ για την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε σε όλο το παιχνίδι. Ειδικότερα στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός έμοιαζε χαμένος αλλά ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του «Τριφυλιού» σαν να ξύπνησαν και με καλύτερο τον Πέτριτς δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες. Το γκολ όμως ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, βάζοντας την ομάδα του Αναστασίου στα σχοινιά.

Με το γκολ του Ατζαγκούν και του Πέτρις στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη που τον στέλνει στην ισοβαθμία με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μπούρμπος (82' Μπούι), Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας (54' Καρέλης), Πέτριτς, Κλωναρίδης (76' Ατζαγκούν).

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Χατζηησαΐας, Παντίδος, Πάνος, Σιώπης (68' Γκίνη), Μητρόπουλος, Μπούζας (83' Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Κολοβός (77' Φούντας), Γιάννου.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ