powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μπλίντ και ... Φαλκάο η Γιουνάιτεντ!


Την απόκτηση του Νταλέι Μπλίντ από τον Άγιαξ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ και ο Ρανταμέλ Φαλκάο βρίσκεται στο Μάντσεστερ και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσης.

Ο 24χρονος διεθνής Ολλανδός Νταλέι Μπλίντ ανακοινώθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα τέσσερα επόμενα χρόνια έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, μετά την εκπληκτική χρονιά που είχε πέρυσι στην Eredivisie με τον Άγιαξ. Τον Ολλανδό γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων Λουίς Φαν Χάαλ, αφού ο Μπλίντ ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Ολλανδίας στο μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Μπλίντ θεωρείται πολυεργαλείο, καθώς παίζει με μεγάλη ευχέρεια ως κεντρικός αμυντικός, πλάγιος αμυντικός και αμυντικός χαφ. 

Την ίδια ώρα, θέμα χρόνου είναι να τελειώσει και η μετακίνηση του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Γιουνάιτεντ! Ο Κολομβιανός έφτασε στην Αγγλία και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κόκκινους διαβόλους. Η αγγλική ομάδα συμφώνησε σε όλα με τη Μονακό για τον δανεισμό του Κολομβιανού σταρ με ενοίκιο 9,5 εκατομμύρια ευρώ και οψιόν αγοράς την προσεχή σεζόν στα 65 εκατομμύρια ευρώ. Για τις υπηρεσίες του, ο 26χρονος στράικερ θα αμείβεται με 440.000 ευρώ την εβδομάδα, περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη της ομάδας.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ απέκτησε στο μεταγραφικό παζάρι τους Λουκ Σο, Νταλέι Μπλίντ, Μάρκος Ρόχο, Αντέρ Ερέρα, Άνχελ Ντι Μαρία και Ρανταμέλ Φαλκάο έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ και ελπίζει ότι θα επανέλθει στις επιτυχίες υπό την καθοδήγηση του Λουίς Φαν Χάαλ, μετά την περσινή καταστροφική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ