powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Επική ανατροπή της Σοσιεδάδ επί της Ρεάλ Μαδρίτης!


Μια τεράστια ανατροπή πραγματοποίησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, από 0-2 σε 4-2 με τον Θουρουτούθα να κάνει ίσως το ματς της ζωής του.


Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκίνησε με το δεξί το παιχνίδι, βάζοντας από νωρίς μπελάδες στην Σοσιεδάδ, αλλά η φωνή του κόσμου ξύπνησε τους γηπεδούχους και έφτασαν σε μια επική ανατροπή. Το 0-1 έκανε ο Σέρχιο Ράμος στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το 0-2 έγραψε ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια στο 11'.

Η Σοσιεδάδ από εκείνο το σημείο φάνηκε να ξυπνάει και να παίρνει την κατοχή στον αγώνα. Το 1-2 ήρθε από τον Ίνιγκο Μαρτίνεθ στο 35', για να ακολουθήσει το γκολ του Θουρουτούθα στο 41' και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Θουρουτούθα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ήταν αυτό που ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους στο 65'. Ο Κάρλος Βέλα πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Κάστρο στο 60' και μετά από 15 λεπτά αγώνα πρόσθεσε και αυτός το όνομα του στην λίστα, γράφοντας το τελικό 4-2.

Πλέον η Ρεάλ μένει πίσω από τις δύο διεκδικήτριες του τίτλου, Ατλέτικο (4 βαθμοί) και Μπαρτσελόνα (6 βαθμοί), αφού η ίδια έχει μόνο 3 βαθμούς σε 2 παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ δεν είχε στην διάθεση της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα μείνει εκτός για 3 εβδομάδες για μια ειδική θεραπεία στο γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ