powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Σιδηρόπουλος στο Champions League!


Τον Τάσο Σιδηρόπουλο όρισε η UEFA για τον αγώνα Champions League μεταξύ Μπιλμπάο-Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μετά από έξι χρόνια, ένας Έλληνας διαιτητής θα σφυρίξει ξανά σε αγώνα ομίλων του Champions League. Ο λόγος για τον Τάσο Σιδηρόπουλο ο οποίος ορίστηκε στην αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Σαχτάρ Ντόντετσκ. Τελευταίος ήταν ο Κύρος Βασάρας ο οποίος στις 10/12/2008 είχε διαιτητεύσει στην αναμέτρηση της Πόρτο με την Άρσεναλ (2-0) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της περιόδου 2008-09.

Ο 35χρονος Σιδηρόπουλος, διεθνής από το 2011, δεν είναι στην elite κατηγορία στην οποία βρίσκονται οι ρέφερι που σφυρίζουν αγώνες των ομίλων του Champions League αλλά στην 1η κατηγορία, σε ειδικό γκρουπ εφτά διαιτητών, που περνούν από το μικροσκόπιο της UEFA με μεντορα τον Σουηδό Φρόϊτφελντ και είναι υποψήφιοι για άνοδο.

Βοηθοί του ρεφερι από θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), επιπρόσθετοι οι Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών), Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) και τέταρτος ο Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δανός Γιόρν Γουέστ Λάρσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ